ASCAR vine in sprijinul clientilor sai cu servicii premium de inchirieri auto in Bucuresti si Aeroport Otopeni.

ASCAR este o companie de inchirieri auto din Bucuresti cu un portofoliu vast de servicii adresate tuturor clientilor, atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Masinile pot fi inchiriate cu ridicare de la sediul ASCAR, localizat in apropiere de Piata Universitatii sau pot fi livrate gratuit la adresa clientului, daca aceasta se afla in Bucuresti. De asemenea, serviciile companiei Ascar pot fi oferite in regim non-stop si in Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) sau Aeroportul Baneasa, pentru cei care vin in Romania cu scopul unei vacante, afaceri sau pentru a-si revedea familia.

Parc auto

Ascar ofera spre intampinarea potentialilor clienti o flota auto, cu masini noi, ce cuprinde autoturisme din clasa mica, precum: Skoda Fabia, Toyota Yaris, Ford Fiesata sau masini din clasa compacta, precum; Dacia Logan, Renault Clio, Skoda Rapid, Seat Toledo, Renault Megane ori masini din clasa mare, precum: Ford Mondeo, VW Passat, Audi A6. Nici grupurile de aventurieri sau familiile nu au fost uitate, Ascar oferindu-le masini, precum: Dacia Lodgy 7 locuri, VW Caddy 7 locuri, Renault Trafic 8+1 locuri. Celor atrasi de autoturismele din clasa SUV, le stau la dispozitie masini 4×4 precum;  Dacia Duster, Ford Kuga, VW Touareg, Land Rover Discovery, Mercedes ML si lista poate continua.

In functie de tipul de masina ales si de perioada de inchiriere, pretul pentru o zi de inchiriere, poate porni de la 11 EUR si poate sa ajunga pana la 120 EUR. Este evident ca fiecare client va opta pentru ceea ce i se potriveste si in functie de scopul inchirierii – turistic, business, rezolvarea unor probleme ce tin de cotidian, intre altele.

Majoritatea masinilor inchiriate de catre ASCAR sunt masini noi, intr-o stare impecabila de functionare, curate, atat la interior, cat si la exterior.

Siguranta si Asistenta pe toata perioada inchirierii

Avand in vedere experienta acumulata de-a lungul anilor, Ascar dispune de parteneriate cu Service-uri Auto si firme de Asistenta Rutiera, cu acoperire natioanala si la nivelul Uniunii Europene, pentru a putea fi cat mai operativi in cazul in care este necesara interventia unui service sau a unei firme de tractari.  Ascar isi doreste ca atunci cand se intampla un eveniment neplacut, clientul sa beneficieze de toata atentia si suportul posibil, non-stop, de la interventii rapide pana la inlocuirea masinii, in anumite cazuri. Cum de altfel spune si managerul companiei ASCAR; „Cand inchiriezi o masina, trebuie sa fii atent la ce servicii extra primesti odata cu inchirierea, nu la culoarea masinii.’’

Toate masinile din flota Ascar au Pachetul de Siguranta la zi:

– ITP, REVIZII TEHNICE

– MASINI ECHIPATE CORESPUNZATOR

– RCA, CASCO

– ANVELOPE DE SEZON

Rezervarea si inchirierea

Rezervarea unei masini dispune de un proces accesibil oricui, putand fi realizata in doar cativa pasi. Indiferent de dispozitivul folosit, telefon/smartphone sau laptop/calculator, prima pagina a site-ului afiseaza lista detaliata cu masini, de unde se poate alege masina dorita iar mai apoi urmand pasii standard ai unei rezervari.

De asemenea, daca procesul de rezervare prin intermediul site-ului poate parea prea complicat, rezervarile se pot face si telefonic, la numarul afisat pe website sau prin e-mail la adresa de contact. Orice rezervare poate fi modificata, gratuit, cu cel putin 24 de ore inainte de inchiriere.