De ce sunt necesare foliile de protectie pentru telefoanele mobile?

Orice smartphone are nevoie de o folie de protectie, indiferent de pretul la care a fost achizitionat sau de vechimea lui. Oricat de ieftin ar fi un telefon, inlocuirea unui ecran deteriorat este cu siguranta mult mai scumpa decat o folie de protectie. Chiar daca telefoanele mobile de ultima generatie au implementate ecrane din sticla mult mai rezistenta, zgarieturile, lichidele si orice impact cu o suprafata tare vor deteriora iremediabil ecranul.

Pe piata exista doua tipuri comune de folie de protectie pentru ecranul telefonului: protectii pentru ecran din plastic si folie de protectie pentru ecran din sticla temperate sau securizata. Foliile din plastic protejeaza ecranul telefonului de zgarieturi si pete. Cu toate acestea, foliile din plastic nu sunt suficient de puternice in cazul unui impact. Asadar, pentru a proteja eficient ecranul telefonului, trebuie sa optezi pentru folie din sticla temperata.

Avatajele unei folii de protectie pentru smartphone

O folie de protectie vine la pachet cu mai multe avantaje. Pe langa pretul accesibil si instalarea usoara, o folie de protectie din sticla securizata, cum sunt cele de pe https://www.apcgsm.ro/folii-protectie-telefoane, este singura solutie prin care iti poti pastra telefonul intact pentru mai mult timp. Folia de protectie absoarbe impactul, asigura o glisare lina, elimina efectul de ecran stralucitor si contribuie la pastrarea unui ecran impecabil pentru mai mult timp. Acest lucru conserva valoarea telefonului. In plus, este invizibila, ceea ce inseamna ca nu modifica aspectul telefonului.

Folia de protectie este rezistenta si accesibila la pret

Smartphone-urile sunt incredibil de predispuse la accidente. Este aproape imposibil ca telefonul mobil sa nu alunece macar o data din mana. Ecranul unui smartphone este cea mai sensibila componenta, este vulnerabil la zgarieturi si este destul de costisitor de inlocuit. Sticla securizata va proteja ecranul, absorbind complet forta impactului direct cu o suprafata dura. In cel mai rau caz, folia se va sparge fara sa afecteze ecranul iar inlocuirea acesteia este destul de simpla si accesibila la pret. Foliile de protectie din sticla temperata sunt incredibil de rezistente la caldura, durabile si nu va trebui sa-ti faci griji cu privire la urmele de grasime, cosmetice sau amprente digitale, deoarece experienta de vizualizare este de inalta calitate, in special pentru foliile cu acoperire oleofoba. Aceste tipuri de folii contin un strat special care este rezistent la urmele de amprenta si pete. Majoritatea smartphone-urilor moderne au aceasta acoperire, deci, in mod firesc, ar trebui sa alegi o folie cu strat oleofob pentru telefonul tau, daca doresti sa te bucuri de cea mai calitativa experienta de vizualizare.

Husa, carcasa sau folie de protectie?

Cumparatorii de smartphone-uri investesc sume mari de bani in dispozitivele de ultima generatie. Daunele precum zgarieturile, petele sau un ecran spart nu sunt de dorit deoarece nu se remediaza usor, sunt inestetice si destul de costisitoare. Carcasele sunt cu siguranta utile, la fel si husele care protejeaza spatele telefonului. Dar, daca doresti cu adevarat sa-ti protejezi telefonul, o combinatie intre husa sau carcasa si folie din sticla securizata este cea mai buna optiune.