De ce un iPhone refurbished este o alegere mai buna decat iPhone nou

De ce un iPhone refurbished este o alegere mai buna decat iPhone nou

Atunci când aud expresia „telefon refurbished”, mulți dintre cei care își doresc  achiziționeze un telefon performant și ieftin tind  facă un pas înapoiConcepția generală este  un telefon refurbished este uzat din punct de vedere moral, nu arată precum unul nou și se va defecta mult mai repede.

Însă adevărul este cu totul altul: un iPhone refurbished cumpărat dintr-un magazin de profil, acolo unde este testat riguros de specialiști înainte de a fi scos la vânzare, poate fi o soluție la fel de buna și oferă toate avantajele unui iPhone nou dar la un preț mult mai mic. Acesta poate fi un telefon resigilat sau un telefon folosit o perioada scurtă de o companie, iar apoi recondiționat de profesioniști și scos din nou la vânzare.

Un telefon refurbished nu este un telefon second-hand. Chiar dacă a fost folosit anterior acesta este testat riguros de către tehnicieni, toate datele sunt șterse, software-ul actualizat la ultima versiune și se repară orice defect dacă acesta există înainte de a fi pus în vânzareGaranția standard de 12 luni iți oferă siguranța  acel iPhone are aceeași calitate și durata de viață cu un iPhone nou.

Este o concepție greșită că telefoanele mobile recondiționate au o durată de viață mai scurtă decât cele noi. Totul depinde de modul în care telefonul a fost recondiționat. Un exemplu excelent al duratei de viață surprinzătoare ale iPhone-urilor recondiționate este iPhone X. A fost lansat în 2017 și popularitatea  continuă până în prezent. S-ar putea să vă așteptați ca un model vechi de cinci ani să aibă probleme de funcționare. La Refurbished, verificăm atât ciclurile de încărcare, cât și capacitatea fiecărei baterii și le înlocuim pe toate cele care au o capacitate mai mică de 80%. Acest lucru garantează că telefoanele vor funcționa eficient și în conformitate atât cu standardele noastre, cât și cu cele ale Apple.

Iata mai jos care sunt principalele avantaje dacă alegi să cumperi un iPhone recondiționat de la refurbished.ro:

  • Preț mai micÎn mod obișnuitprețul unui iPhone refurbished este cu până la 50% mai mic decât prețul aceluiași model nou.
  • Garanție standard. Orice telefon refurbished beneficiază de aceeași garanție standarde de 12 luni ca a unui telefon nou.
  • Retur în 14 zileDaca nu ești mulțumit de calitatea telefonului primit poți face retur în 14 zile și vei primi contravaloarea produsului în cont.
  • Produse premium. In oferta noastră vei găsi numai produse Apple originale achiziționate de la parteneri externi care sunt comercializate cu incărcător si cablu de date nou în cutie.
  • Livrare gratuită in 24-48 ore. Toate produsele sunt livrate din stoc gratuit în termen de maxim 48 ore prin curier.

Prin urmare, dacă esti în căutarea unui iPhone și nu vrei  cheltui o avere pentru a-l cumpără, cea mai buna soluție este  te orientezi către un iPhone refurbished.