De unde poti achizitiona case de marcat cu jurnal electronic

Casedemarcat.eu este un magazin online care raspunde promt la solicitarile clientilor, antreprenori carora le sunt necesare case de  marcat,  fiscale,  dotate  cu  jurnal electronic. Din dorinta de a reglementa aspecte numeroase si de a monitoriza activitatea operatorilor economici care vand produse cu amanuntul sau care ofera prestari de servicii, autoritatile in domeniu au instituit obligativitatatea de achizitionare inclusiv a unor case de marcat cu jurnal electronic.

Avantajele caselor de marcat cu jurnal electronic

Avantajele caselor de marcat cu jurnal electronic sunt numeroase atat pentru cei abilitati sa verifice activitatea unitatilor economice, cat si pentru operatorii care le detin. Prin utilizarea aparatelor de acest tip se combate frauda fiscala, creste siguranta gradului de colectare  a  veniturilor  bugetare si siguranta clientilor ca nu sunt pacaliti. Se mai poate aprecia ca utilizarea unor astfel de case de marcat poate sa stimuleze onestitatea in randul oamenilor de afaceri.

Pana in perioada recenta, casele de marcat aveau rola jurnal pe un suport de hartie, ori aceasta rola avea un cost suplimentar pe care antreprenorul trebuia sa il suporte. Mai mult de atat, in situatia in care se defectau, deseori nu puteau fi reparate pentru ca nu se gaseau subansamble si piese de schimb.

Avand in vedere numeroasele inconveniente pe care casa de marcat cu rola le avea, a aparut OUG 28/1999, care a modificat cadrul legislativ vechi si obliga operatorii economici sa utilizeze casele de marcat cu jurnal electronic. Din categoria celor care trebuie sa foloseasca astfel de case de marcat fac parte inca din 2018 contribuabili mari si mijlocii.

Oferta magazinului online, acreditat, Casedemarcat.eu multumeste toti clientii prin diversitate si calitate. De tip desktop sau portabile si de la branduri cunoscute, precum – Custom, Daisy, Datecs, Olivetti sau Tremol  – casele de marcat comercializate de AttoSoft, companie cu aproape 20 de ani de experienta in implementarea echipamentului necesar operatorilor economici, sunt capabile sa acopere toate inconvenientele pe care vechile modele de case de marcat le aveau.

Cu o politica absolut transparenta, compania AttoSoft isi informeaza corect clientii si nu percepe taxe ascunse la vanzarea produselor. Preturile sunt corecte si competitive, in acelasi timp, iar tehnicienii firmei sunt alaturi de cei care cumpara case de marcat din magazin si ii invata sa le utilizeze fara a solicita pret suplimentar. De asemenea, specialistii companiei asigura garantie si service intr-un timp foarte scurt, astfel incat sa nu existe timp in care echipamentul sa nu poata fi utilizat si afacerea sa sufere din aceasta cauza.

Pe langa diversitatea modelelor de case de marcat, din magazinul online se mai pot cumpara POS-uri, diferite tipuri de imprimante (coduri de bare sau departamentale), cantare, de asemenea, in functie de necesitati – cu etichetare sau cu conectare la calculator), cititoare de coduri de bare si multe alte produse. Mai mult de atat, compania AttoSoft, prin expertii sai, le furnizeaza clientilor software care sa contribuie masiv la cresterea afacerii, implicit la o mai buna gestionare a relatiilor cu clientii.