Prețuri bombă – reduceri de zeci de procente la ceasuri de mână

Magazinul online de ceasuri de mână și accesorii PretzMic.ro a anunțat recent lansarea unei noi campanii promoționale, denumită „Prețuri bombă”. În campanie sunt incluse foarte multe modele de ceasuri bărbătești și ceasuri de damă din toate stilurile – casual, business, sport, fashion. Chiar dacă magazinul online se axează pe segmentul de ceasuri de mână accesibile, deci propune în general prețuri atractive, acum cele mai populare ceasuri de mână pot fi cumpărate cu discounturi ce ajung la 60 – 70 – 80%.

După cum se poate verifica pe website, aceste reduceri nu sunt doar o ancoră a campaniei, ci se regăsesc la cele mai multe modele de ceasuri expuse în promoție. Mai mult decât atât, ceasurile sunt disponibile în stoc, cele mai multe modele putând să fie livrate chiar a doua zi, oriunde în țară. Spre deosebire de alte variante low cost disponibile românilor interesați de ceasuri de mână, ceasurile pentru bărbați și pentru femei ce se pot comanda de pe pretzmic.ro au avantajul de a putea să ajungă foarte rapid la client.

„Campania lansată acum vine să ilustreze din nou faptul că se poate să existe ceasuri de mână low cost cu aspect și funcționalitate demne de nivelul premium. Apelăm la furnizori cu prețuri mici și totuși care nu fac compromis la nivelul de calitate. În plus, testăm produsele și ne asigurăm că orice client are o experiență de shppping cât mai plăcută. Nu întâmplător, cele mai multe recenzii online cu privire la PretzMic.ro sunt extrem de favorabile, iar numărul clienților care revin cu noi comenzi este impresionant. Fidelizarea o realizăm prin calitatea serviciilor, prin prețuri, dar și prin nivelul de calitate. Ceasuri bărbătești ieftine, ceasuri de damă la preț mic, mai nou chiar și ceasuri pentru copii foarte accesibile – iată oferta noastră, pe scurt. Acționăm cu adaos comercial mic și ne bazăm pe volum, astfel încât putem oferi prețuri atât de mici la atât de multe modele de ceasuri de mână”, au explicat reprezentanții magazinului online PretzMic.ro.

Ceasurile propuse de PretzMic.ro în campania promoțională provin de la branduri apreciate de români. Unul dintre acestea este brandul Johnny Far, un brand exclusiv al magazinului online. Ceasurile bărbătești din colecția Johnny Far se remarcă prin stilul desăvârșit, dar și prin detalii ce aduc foarte multă funcționalitate designului curajos. Ceasurile Cronograph sunt foarte apreciate de public, iar prețurile sunt foarte atractive dacă ținem cont de faptul că, prin caracteristici, aceste modele de ceasuri s-ar clasa ușor pe segmentul premium.

„Compania noastră şi-a inceput activitatea în martie 2012 în Cluj-Napoca, devenind pe parcurs una din firmele de top în ceea ce priveşte comercializarea de ceasuri pe platforma online din România, urmărind continuu tendinţele modei şi gusturile clienţilor. Produsele noastre sunt atent selecţionate astfel încât să îndeplinească standardele de calitate. Echipa noastră este formată din oameni responsabili, profesionişti, capabili să raspundă celor mai înalte standarde şi exigenţe”, se precizează pe pretzmic.ro.

Ceasurile sunt în prezent printre cele mai comandate produse online, alături de produsele din domeniul electroIT, de produsele de imbrăcăminte și încălțăminte, de cărți, jucării și cosmetice.