Descopera cum se obtine fisa medicala pentru permis auto in timp record!

In ziua de azi, sa detii propriul autovehicul este mai mult decat un lux, este o necesitate. Ai nevoie de o masina ca sa ajungi rapid dintr-un loc in altul. Totodata, pentru a conduce, ai nevoie de carnetul de soferi, un document care nu poate fi eliberat fara fisa medicala pentru permis auto.

Atunci cand vrei sa obtii carnetul de soferi pentru prima data, dar si de fiecare data cand vrei sa reinnoiesti valabilitatea permisului tau, ai nevoie de acest certificat medical care dovedeste ca esti apt, din punct de vedere fizic si psihic, pentru a conduce un autovehicul.

Cand vrei sa obtii fisa medicala permis auto in timp record, la un pret excelent, apeleaza cu incredere la serviciile oferite de clinica medicala Standard Med. Aici poti obtine certificatul medical in mai putin de o ora si jumatate, la doar 145 de Lei.

Iata care sunt situatiile in care vei avea nevoie de fisa medicala pentru permis auto!

  • Cand urmezi cursurile unei scoli de soferi;

  • Cand ti-a expirat permisul auto;

  • Cand permisul ti-a fost anulat sau suspendat din diferite motive.

In cazul in care te regasesti intr-una dintre aceste situatii, iata cum trebuie sa procedezi! Acceseaza platforma clinicii www.fisamedicala.info, unde vei gasi detalii importante legate de tarife, programul de functionare al clinicii, precum si alte informatii esentiale.

Apeleaza la numarul afisat pe site sau foloseste formularul de la sectia de programari pentru a alege data la care te vei prezenta la Standard Med pentru efectuarea analizelor medicale.

Multumita prezentei concomitente a tuturor specialistilor in cadrul clinicii, vei trece pe la fiecare cabinet de care ai nevoie in cadrul aceleiasi zile. Tot aici vei face rost de avizul psihologic, un document care nu ii poate lipsi niciunui sofer.

Astfel, in mai putin de 90 de minute, vei obtine fisa medicala permis auto. In caz contrar, clinica Standard Med se angajeaza sa iti restituie jumatate din suma platita.

Dupa cum vezi, este extrem de simplu sa obtii certificatul medical fara de care permisul auto nu poate fi eliberat. Nu trebuie decat sa te prezinti la clinica medicala si sa ai toate actele asupra ta. Iata care sunt documentele care nu iti pot lipsi!

  • carte de identitate;

  • fisa de scolarizare;

  • adeverinta de la medicul de familie (prin care se certifica faptul ca solicitantul este apt pentru conducerea unui autoturism);

  • scrisoare medicala de la doctorul diabetolog (in care sa fie trecuta recomandarea daca solicitantul este apt pentru conducerea unui autoturism, in cazul in care sufera de diabet);

  • ochelari de vedere (daca este cazul).

Obtine sau reinnoieste-ti permisul apeland la serviciile Standard Med! Doar astfel, vei reusi sa te bucuri de senzatia de independenta pe care o ai atunci cand te deplasezi cu propriul autovehicul!