Despre industria tigarilor electronice din Romania cu Nichita Alexis, CEO Vaperia.ro

O buna parte din iubitorii fenomenului de vaping de la noi din tara au auzit, cu siguranta, de magazinul online cu tigari electronice si accesorii pentru vaporizatoare, Vaperia.ro. Acest proiect s-a facut remarcat prin complexitatea lui si prin gama larga de produse care apartin celor mai importante brand-uri de e-tigari din lume. Spunem complexitate deoarece acest proiect nu este un simplu magazin online, ci si o buna sursa de informare a incepatorilor cu privire la tigarile electronice pe care intentioneaza sa le foloseasca in viitor.

Pentru ca am amintit de unul dintre cele mai importante magazine online cu tigari electronice, Vaperia.ro, trebuie sa facem cunostinta si cu cel mai important sustinator al acestui proiect, Alexis Nichita. Alexis este CEO la Vaperia si s-a declarat intotdeauna un impatimit al fenomenului de vaping de la noi din tara. Avand suficienta experienta in acest domeniu, Nichita este de parere ca tigarile electronice sunt o alternativa mult mai sanatoasa ale tigarilor obisnuite, dar si o buna metoda prin care poti renunta definitiv la acest viciu.

“Am lansat proiectul Vaperia.ro pentru ca am crezut intotdeauna intr-o dezvoltare masiva a comunitatii de vaperi de la noi din tara. De asemenea, stiu cat de mult isi doresc o multime de persoane sa renunte complet la acest viciu, dar si cate produse care le promiteau marea cu sarea au testat toate aceste persoane. Adevarul este ca trebuie sa renunti la acest viciu intr-un mod cat mai placut pentru a nu fi lovit brusc de lipsa acestei placeri cu care te-ai invatat de-a lungul anilor.” – Alexis Nichita, CEO Vaperia.ro.

Cele mai importante 3 avantaje ale tigarilor electronice

Majoritatea persoanelor sunt interesate de avantajele unui produs inainte de a-l comanda, acest lucru fiind usor de inteles de fiecare dintre noi. Trebuie sa ne convingem ca un produs isi merita pretul, iar acest lucru poate fi observat si dintr-o lista cu mai multe beneficii. In cazul unor tigari electronice, urmatoarele 3 avantaje sunt cele mai sugestive si puternice:

  • Abur, nu fum!

Fumul inhalat in urma arderii tigarilor obisnuite este atat de nociv deoarece acest proces este in sine greu de digerat. In cazul tigarilor electronice, nu trebuie sa dai foc unei substante pentru a inhala fumul rezultat, ci inhalezi aburi formati prin procesul de incalzire a lichidului cu diferite arome. Un alt avantaj ar fi ca nu trebuie sa ai in permanenta in buzunare un chibrit sau o bricheta pentru a-ti alimenta viciul.

Aburul produs de aceste tigari electronice are un miros placut, nu ramane imbibat in hainele pe care le porti si nici nu-ti va face mana si gura urat mirositoare dupa utilizare. Aburii nu vor deranja persoanele din jurul tau deoarece acestia miros placut.

  • Iti poti alege singur concentratia de nicotina

Lichidul cu care alimentezi o tigara electronica este foarte important in toata aceasta experienta. In functie de numarul tigarilor obisnuite pe care le fumai in trecut trebuie sa-ti alegi si lichidul la debutul tau in lumea vapingului. Pe Vaperia.ro poti gasi o multime de lichide cu concentratii diferite de nicotina, dar si lichide care nu contin deloc aceasta substanta.

  • Mai putine probleme de sanatate

Afectiunile medicale rezultate in urma fumatului de tigari obisnuite sunt bine-cunoscute de toata lumea. In plus, pe fiecare pachet de tigari putem gasi o multime de mesaje si imagini inspaimantatoare care explica cat mai eficient acest fenomen. Utilizand tigari electronice iti poti mentine stare buna de sanatate si te poti bucura, in acelasi timp, de viciul tau.