Detii o afacere agricola si iti doresti sa performeze?

De la momentul infiintarii si pana in prezent compania Attosoft a continuat sa-si surprinda in mod placut clientii, oferindu-le baza tehnica de care aveau nevoie pentru a-si facilita activitatile si a progresa continuu.  Din portofoliul sau, nu lipsesc nici companiile agricole, care au gasit la Attosoft.ro un program de gestiune agricola gandit sa ajute masiv la desfasurarea unor asemenea activitati. Mai mult de atat, clientii care au decis sa utilizeze aplicatii ERP pentru fermieri au in prezent posibilitatea de a se bucura de avantaje greu de obtinut fara ajutor software inteligent.

Avantajele utilizarii unor aplicatii ERP pentru fermieri

DataLight AgriBusiness este un program gandit sa creasca activitatea fermierilor care il utilizeaza. O parte a avantajelor acestui software sunt:

  • face posibil ca toate informatiile sa fie gestionate simplu, aducandu-le impreuna, la un loc;
  • ofera posibilitatea de a se identifica pretul real la care poate fi vanduta productia agricola;
  • asigura informatiile corecte cu privire la cantitatea de produse cu care fermierul trebuie sa se aprovizioneze;
  • pune in relief productivitatea angajatilor sau lipsa acestuia, pentru ca fermierul sa stie cum sa ii rasplateasca;
  • contribuie major la eficienta activitatii si la profitabilitatea acesteia;
  • contribuie eficient la simplificarea procedurilor si la eliminarea din uz a unor documente pe care le suplineste;

Domeniile de activitate in care poate fi inclus un astfel de program personalizat sunt:

Distribuitori de inputuri. In acest domeniu, utilizarea unui astfel de software are ca rezultat obtinerea unor avantaje majore, intre care:

  • controlarea activitatilor in toate aspectele pe care le inglobeaza, de la profitabilitatea fiecarui centru al afacerii, la cea a fiecarui angajat. Centralizarea tuturor informatiilor are ca rezultat decizii optime;
  • gestionarea optima a livrarilor – posibil de realizat prin capabilitatea programului de a centraliza contractele si de planificare a livrarilor (aplicatia notifica livrarile care urmeaza sa fie facute);

Comercianti de utilaje agricole si de piese pentru utilaje. Aplicatia propusa de AttoSOFT pentru afaceri agricole faciliteaza controlul asupra realizarilor mecanicilor, al costurilor impuse de reparatii si al stocurilor de piese. Mai mult de atat, alte avantaje importante se materializeaza in reducerea numarului de documente fizice, inclusiv prin furnizarea devizului electronic si cresterea vanzarilor de utilaje.

Producatori de inputuri. Software-ul ofera posibilitatea de a se urmari raportul si costurile de productie, ceea ce inseamna ca se va putea actiona in baza unor certitudini si nu a unor estimari aproximative. Mai mult, cu ajutorul acestuia se pot gestiona optim toate comenzile si livrarile.

Transportorii de cereale. Programul ii ajuta pe antreprenorii din acest domeniu sa tina evidenta optima a cheltuielilor si pierderilor pe care le inregistreaza. Acest obiectiv este posibil de atins pentru ca ofera foaie de parcurs electronica, anunta cand documente importante, precum asigurarea, expira, gestioneaza istoricul unui autovehicul si genereaza rapoarte utile

Cooperative agricole. Nu in ultimul rand, programul contribuie eficient la profitabiliatatea cooperativelor agricole asigurand informatie absolut vitala – de exemplu, costul real al unei culturi, profitabilitatea acesteia, gestionarea livrarilor.

AttoSOFT a creat un soft absolut vital pentru afacerile agricole care isi propun sa performeze de  la un an la altul!