Diferența dintre a câștiga și a avea succes în jocurile de noroc

Jocurile de noroc sunt iubite în întreaga lume. Din ce în ce mai mulți oameni pasionați de jocurile de noroc își fac conturi online și joacă la cazinouri online.

Cazinourile online au fost și vor continua să fie locuri de relaxare pentru cei care sunt stresați și au nevoie de un moment de pauză în care să intre într-o lume virtuală, dar și să aibă oportunitatea de a câștiga un ban ușor și rapid.

Totuși, jucătorii nu cred că fac diferența între a câștiga și a avea succes la jocurile online și cel mai des le confundă crezând că sunt același lucru. De fapt, sunt puțin diferite, iar jucătorii ar trebui să știe acest lucru.

Dacă ai câștigat o dată la pacanele gratis, asta nu înseamnă că ai succes. De altfel, dacă ai succes nu câștigi de fiecare dată.

Care este diferența între a avea succes și a câștiga la jocuri de păcănele?

Există oameni care câștigă, dar nu au succes, iar oamenii de succes uneori pierd. Cum așa? Este destul de simplu. Pentru a avea succes va trebui să gândești pe termen lung, nu doar pe o perioadă scurtă de timp.

Dacă pe termen lung câștigi mai mult decât ai investit, ai succes. De aceea, oamenii de succes nu “plâng” când pierd, ci își mențin zâmbetul pe buze. Ei știu că pe termen lung nu sunt în pierdere, ci vor câștiga atunci când nimeni nu se așteaptă și asta le va schimba complet balanța financiară.

Uite câteva povești ale unor jucători care au câștigat sume colosale la jocurile de noroc:

Archie Karas – în 1992, un bărbat pe nume Archie Karas a decis să viziteze Las Vegas, capitala jocurilor de noroc, cu doar $50 în buzunar. Deși nu era vreun jucător norocos și pierduse deja mai multe milioane de dolari la jocuri de poker, norocul avea să îi surâdă.

Cei mai puțin norocoși la poker au de câștigat dacă joacă Razz, adică o variație de poker care recompensează mâinile slabe de cărți, în loc de cele mai bune. După ce s-a împrumutat $10.000 a putut să îi dea înapoi cu dobândă. După mai multe jocuri a strâns $40 milioane in doar 3 ani. Deși această poveste l-a făcut faimos, în final a pierdut tot.

Peter Edwards – în anul 2000 a pariat $80 pe nepotul său de 3 ani că va ajunge să joace la echipa națională Welsh într-o zi.

După 13 ani, în timpul unui meci împotriva Belgiei în cadrul campionatului global, nepotul său debuta în sport și îi aducea câștigul pariului pus cu atât de mult timp în urmă. Printr-un concurs de șanse, Peter Edwards a câștigat o cotă de 2500:1, adică a primit aproximativ $200.000.

Studenții MIT – jocul de Blackjack poate fi cel mai ușor câștigat dacă înveți să numeri cărțile. Dealerii de cazino știu deja acest truc și sunt foarte atenți la jucători pentru a putea mări și reduce cotele la momentul potrivit și dacă ești prins făcând asta vei fi dat afară din joc.

Acum aproximativ o decadă, mai mulți studenți MIT au încercat să lucreze ca o echipă și să câștige la jocul de Blackjack. Doi dintre ei atenționau un al treilea membru când să parieze sume mari, în timp ce ei se jucau și încercau să distragă atenția dealerilor. În final au câștigat sume de ordinul milioanelor.