Dinastia Lux – servicii funerare complete in Pitesti pentru familiile indoliate

Oricat de mult ne-am pregati mental si emotional pentru pierderea unei persoane apropiate in urma decesului, atunci cand o astfel de veste ajunge sa devina realitate, starea emotionala se schimba radical. Chiar daca este parte din viata fiecaruia dintre noi, decesul unui membru al familiei inseamna de cele mai multe ori un eveniment tragic.

Cu toata durerea in suflet, familia indoliata trebuie sa se ocupe de organizarea ceremoniei traditionale de inmormantare. Iar aceasta organizare trebuie sa aiba in vedere toate detaliile pentru ca evenimentul sa fie exact cum trebuie. Avand in vedere faptul ca pentru familia indoliata o astfel de responsabilitate poate fi coplesitoare, serviciile funerare oferite de o firma profesionista pot reprezenta sprijinul necesar.

Depaseste momentele tragice cu ajutorul serviciilor funerare

In masura in care ai nevoie de servicii complete oferite de o firma de pompe funebre Pitesti, poti sa te adresezi firmei Dinastia Lux. Cu o experienta indelungata pe piata serviciilor funerare si cu personal calificat pentru a presta servicii la standarde ridicate de profesionalism, aceasta firma se adreseaza tuturor familiilor care trec prin momentele tragice ale pierderii unei persoane dragi.

Posibilitatea de a beneficia de sfaturi si de consultanta pentru organizarea ceremoniei funerare si posibilitatea de a alege diferite pachete de servicii funerare reprezinta un sprijin foarte important pentru fiecare familie indoliata. Nu este deloc usor si este chiar foarte stresant sa te afli intr-o stare emotionala de profunda durere sufleteasca, dar in acelasi timp sa ai pe umeri responsabilitatea de a organiza fara cusur si respectand traditiile ceremonia de inmormantare.

In momentul in care apelezi la serviciile oferite de firma de pompe funebre Pitesti – Dinastia Lux – toate detaliile privind organizarea priveghiului si a inmormantarii vor ramane in sarcina personalului firmei respective. De la aspectele privind formalitatile legale si pana la aspectele privind organizarea priveghiului si a inmormantarii, toate acestea vor fi rezolvate de personalul firmei de servicii funerare.

Ce presupun serviciile funerare complete?

Atunci cand vorbim despre servicii funerare complete avem in vedere acele pachete de servicii pe care se pot baza clientii si familiile indoliate atunci cand au de organizat un eveniment funerar. In primul rand aici regasim serviciile de consultanta privind formalitatile si etapele care trebuie urmate pentru a putea organiza cum se cuvine si legal inmormantarea.

O a doua categorie de servicii se refera la constatarea decesului. Desi este un moment foarte dureros si cu mare incarcatura emotionala, birocratia este prezenta si in astfel de situatii. Toate demersurile pentru constatarea decesului din partea unui medic si care sa obtina certificatul de deces vor reveni firmei Dinastia Lux. Fara certificatul de deces nu se poate trece la urmatoarele etape in pregatirea ceremoniei funerare.

Toaletarea persoanei decedate reprezinta alte servicii absolut necesare. Aceste servicii presupun spalarea, igienizarea, cosmetizarea, imbracarea si asezarea persoanei decedate in sicriu. Avand in vedere faptul ca pentru familie si pentru persoanele apropiate o astfel de sarcina ar fi cu un impact emotional urias, cu siguranta ca este indicat ca aceasta sarcina sa revina personalului firmei de servicii funerare.

La serviciile de toaletare se adauga si serviciile de imbalsamare. Acest proces ajuta la conservarea trupului persoanei decedate. Firma Dinastia Lux ofera de asemenea servicii pentru manipularea sicriului in timpul ceremoniei de inmormantare, dar si servicii pentru transportul funerar de la capela la cimitir.

Comercializarea de produse funerare precum sicrie, coroane funerare sau alte accesorii adecvate ceremoniilor funerare completeaza serviciile puse la dispozitia familiilor indoliate. Nu in ultimul rand posibilitatea de a obtine ajutorul de deces din partea statului se regaseste printre serviciile prestate de aceasta firma de pompe funebre Pitesti.Pentru mai multe detalii viziteaza site-ul servicii-funerare-pitesti.ro.