Dispensere dezinfectare maini-Pressgel.ro

Indiferent de cat importante sunt mainile pentru a lucra cu ele, trebuie sa stim ca ele contribuie foarte mult la transmiterea de boli patogene. Faptul ca la lucru muncim cu ajutorul mainilor, atingem obiecte si ne luam masa, mainile faciliteaza transmiterea noului virus si a altor boli daca nu ne protejam cu trebuie.

Tocmai de aceea pe site-ul Pressgel.ro gasesti acum o gama variata de dispensere de dezinfectare care sa ajute afacerea ta sa ofere un grad ridicat de protectie atat pentru angajati cat si pentru clienti.

Iata cateva beneficii ale acestor dispensere de dezinfectare a mainilor:

1. Igiena ridicata

Dispenserele Pressgel ajuta angajatii si staful echipei tale sa fie mai protejati impotriva noului virus. Astfel scan radical sansele de infectare si de transmitere a noului virus si va creste nivelul de protectie.

2. Incurajeaza folosirea

Cu un dispenser de dezinfectare Pressgel, multi muncitori sunt mai indemnati sa il foloseasca si sa se protejeze pentru ca se poate monta usor si rapid oriunde este nevoie de el.

Actionarea la cot sau la pedala impiedica acel contact al mainii / palmii cu maneta de utilizare.

3. Usor de utilizat

Chiar daca alegi un dispenser cu actionare la cot sau unul cu actionare la pedala, vei vedea ca angajatii si clientii tai se vor bucura sa il foloseasca pentru ca este usor de utilizat si sporeste gradul de protectie impotriva noului virus.

Aceste dispensere se pot instala in spitale, spatii publice, restaurante, sali, stadioane, scoli si in orice loc in care este nevoie de un plus de protectie.

In aceasta perioada din ce in ce mai multe companii, fabrici si alte institutii publice apeleaza la aceste dispensere de dezinfectare pentru a asigura un grad ridicat de protectie pentru angajati si clienti.