Doua motive pentru care ar trebui sa iti cumperi produse dintr-o tutungerie

Daca esti fumator, ti-ai dori cu siguranta sa fumezi tutun de o calitate cat mai buna si la un pret cat mai mic. Tocmai din acest motiv ar trebui sa cumperi produsele dintr-o tutungerie. Poti cumpara tigari din aproape orice magazin de pe strada ta ori din cele mai mici localitati din tara insa acestea sunt produse vandute la scara larga si contin substante care potenteaza sau schimba gustul si mirosul tutunului.

Exista mai multe motive pentru care ar trebui sa iti cumperi produsele dintr-o tutungerie. In primul rand in felul acesta vei gasi gustul tutunului care iti place si vei putea fuma cat mai natural. In al doilea rand poti face economii importante pentru ca vei gasi produse mai ieftine.

Cauta gustul perfect de tutun intr-o tutungerie

A fuma natural inseamna a fuma un tutun cat mai putin prelucrat, fara substante care sa ii schimbe gustul sau sa ii ascunda imperfectiunile. De cele mai multe ori aceste substante sunt mai daunatoare sanatatii decat nicotina in sine. Intr-o tutungerie poti gasi tutun de calitate. Mai mult, poti descoperi gustul care iti place si nu vei fi nevoit sa cumperi din obisnuinta acelasi brand de tigari, care nu iti satisface mereu pretentiile.

Daca locuiesti intr-o localitate mica din Romania, poti gasi fara probleme o tutungerie online de unde poti cumpara produse de calitate. Acestea iti pot veni in doar cateva zile de la plasarea comenzii, iar plata se face extrem de simplu, atat anticipat, cu cardul, cat si in momentul in care soseste curierul. E bine ca la inceput sa le variezi pentru a descoperi exact ce iti place.

Tutungeriile care tin la afacerea lor fac deja o selectie preliminara a tipurilor de tutun pe care le comercializeaza si vei gasi foarte rar tutun de o calitate slaba sau verde. Chiar daca sunt doar exceptii, in unele cazuri, in pachetele de tigari cumparate poti gasi tutun care nu este uscat foarte bine. Atunci cand acesta nu este uscat vei fi nevoit sa pastrezi tigarile in soare pentru ca altfel nu vei simti ca fumezi. In plus, fumatul tutunului atunci cand e verde nu este tocmai sanatos si nici nu iti vei satisface nevoia de a fuma.

Cumpara dintr-o tutungerie si vei face economii

O tigara din fabrica contine 0,7 grame de tutun. La un calcul simplu, intr-un pachet de tigari gasim 14 grame de tutun. Intr-o tutungerie poti cumpara 45 de grame de tutun la mai putin de 10 lei, ceea ce rezulta ca vei face economii importante. E adevarat ca trebuie sa iti faci singur tigara insa pe langa economiile facute vei cunoaste ce consumi.

In timp, vei ajunge sa cunosti aroma fiecarui produs si vei putea astfel sa combini mai multe arome care sa iti dea mixul care iti place cel mai mult. E adevarat ca exista pachete din care iti poti face tigari de foi mai scumpe decat un pachet clasic de tigari insa nu trebuie sa uiti de gramaj. In realitatea, tutunul s-ar putea sa fie mai ieftin.

Cumparand dintr-o tutungerie poti gasi si o serie de alte produse adiacente tutunului, cum ar fi scrumierele sau brichetele. Desi ti se pot parea mai putin importante, scrumierele alese cu stil iti pot potenta placerea de a fuma. De multe ori nu e important doar continutul. Conteaza si forma. Poti cumpara scrumiere care sa iti reflecte personalitatea, sau poti cumpara scrumiere metalice cu capac pentru a te asigura ca nu provoci incendii involuntare atunci cand fumezi inainte de a te culca sau inainte de a pleca la munca.

Ca atare, exista doua motive importante pentru care ar trebui sa cumperi produse de la o tutungerie online sau din orasul tau. De asemenea, vei putea gasi si o serie de alte produse interesante,care sa reflecte personalitatea ta.