Dr. Cristina Obreja reinventează stomatologia fără durere

Odată cu apariția laserului dentar, multe dintre neajunsurile stomatologiei clasice, cum ar fi teama și disconfortul, au dispărut. În clinica Life Dental Spa se obțin rezultate excelente în tratamentul parodontozei, gingivitei și cariilor folosind laserul de ultima generație „Waterlase-Biolase”. 

Cine este Dr Cristina Obreja și ce face ea diferit față de alți medici stomatologi?

Dr. Cristina Obreja, fondatoarea clinicii Life Dental Spa, este medicul care a ales să nu trateze doar dinți, ci și oameni. Este pasionată de medicina complementară și alternativă și a încercat, pe parcursul experienței acumulate de-a lungul celor 14 ani de lucru cu pacienții, să aplice principiile Medicinei Holistice în tratamentele stomatologice. Cum reușește acest lucru?

Iată câteva principii pe care le promovează și le aplică în clinică:

 • recomandă stomatologia minim-invazivă, cu terapii conservative pentru dinți și gingii; 
 • folosește stomatologia LASER, tehnologie de avangardă la noi în țară, ce permite tratamente țintite, blânde, eficiente și FĂRĂ DURERE;
 • LIFE DENTAL SPA, clinica pe care a fondat-o, este prima din România care folosește materiale de plombe NON-TOXICE; 
 • recurgere doar în ultimă instantă la tratamente de genul implanturilor dentare, intervențiilor chirurgicale sau extracțiilor, adică numai atunci când nu se poate altfel; 
 • recomandă un stil de viață sănătos.

 

Un medic pentru oameni

Dr. Cristina Obreja acordă o mare atenție consilierii pacienților cu privire la adoptarea unui stil de viață sănătos. În primul rând, este foarte important ca periajul dentar să se facă zilnic, de minimum două ori, timp de două minute, și să fie realizat cu o pastă de dinți naturală. Pentru a elimina consecințele utilizării îndelungate a unei paste de dinți din comerț, ce conține conservanți și arome artificiale, Dr. Obreja pune la dispoziția pacienților diferite rețete de paste de dinți și ape de gură „home-made”, foarte simple, realizate din ingrediente naturale, care au efect antibacterian și antiinflamator.

 

 • Avantajele folosirii laserului în stomatologie

 

Tratamentul cariilor cu LASER înlătură, în primul rând, teama de freză și de ace, deoarece este nedureros și nu necesită anestezie, fiind excelent tolerat inclusiv de către copii, femei gravide sau care alăptează.

De ce nu doare? Pentru că impulsurile LASER sunt atât de rapide, încât creierul nu le poate percepe, astfel încât nu le poate interpreta ca fiind senzații dureroase. În plus, tratamentul cu LASER dentar poate fi adaptat sensibilității fiecărui pacient în parte, ceea ce face ca durerea să fie practic inexistentă.

 

 

 • BOX: De ce aleg pacienții specialiștii LIFE DENTAL SPA?

 

 • Tratează cu LASER –  #fărăfreză, #fărăace, #fărădurere 
 • Tratează și cauza problemelor dentare, nu doar efectul  
 • Au o abordare holistică asupra organismului 
 • Acceptă tratamente cu plata în RATE 
 • Life Dental Spa e prima clinică din România în care puteți opta pentru plombe NON-TOXICE