Edi Vacariu câștigător iUmor și deținătorul celui mai viral Tik Tok din România

La nici jumatate de an dupa ce s-a apucat de stand up, Edi Vacariu a reusit sa castige marele trofeu iUmor.  Astfel a reusit sa urce pe scena alaturi de comedianti celebri precum Bordea, Micutzu sau Costel.

Din dorinta de a accesa publicul online, Edi Vacariu s-a apucat de Tik Tok, o platforma sociala nou infiintata, dar cu o audienta foarte mare la nivel mondial. Incercand parca sa isi pastreze proportiile, la nici jumatate de an dupa ce a inceput sa creeze continut pentru Tik Tok, Edi Vacariu reuseste sa dea marea lovitura, doborand 2 recorduri absolute: atat la numarul de vizualizari cat si de like-uri.

Record absolut pe Tik Tok

Cu peste 64 000 000 de vizualizari, acesta reuseste sa intreaca recordul detinut pana in prezent de Andra Gogan, care are insa un numar mult mai mare de urmaritori. La capitolul aprecieri insa, Edi Vacariu a reusit sa dubleze cel mai mare numar de like-uri primit la un video pe Tik Tok in Romania. Peste 11 000 000 de oameni au dat like la un singur video reusind sa sparga granitele tarii.

Clipul de pe Tik Tok poate fi vizualizat aici

Cine este Edi Vacariu?

Potrivit profilului sau de Facebook, Edi Vacariu a terminat Liceul de Arta “Stefan Luchian” din Botosani, apoi a absolvit facultatea de actorie in cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, finalizand cu un master in arta actorului de music-hall.