Care este pretul unor cursuri de engleza de incredere?

In lumea in care traim, exista cateva elemente fara de care succesul in viata devine imposibil. Printre acestea, esentiala este cunoasterea cel putin a unei limbi straine. In acest scop, participarea la cursuri engleza interactive, care sa completeze lucrurile invatate la scoala, poate ajunge sa faca diferenta.

Echipa Flying Colours reuneste profesori dedicati, autori de carti si specialisti in metode moderne de invatare si predare. Daca vrei sa investesti in educatia copilului tau, poti alege cursuri de engleza organizate chiar in aceasta vara. Iata-le pe cele mai interesante dintre ele!

Invata cu ajutorul vechilor legende! Pentru copii intre 8 si 11 ani

In cadrul ofertei de cursuri de engleza, multi copii sunt atrasi de cel intitulat „Legends of the Ancient & Medieval World. Scientific misteries“. Acesta are meritul de a-i ajuta sa dobandeasca numeroase cunostinte, in timp ce ii ajuta sa patrunda in lumea unor legende inspirate de evenimente sau personaje reale.

Cetati medievale, printi si printese, cavaleri si dragoni, tablite egiptene sau mistere ale alchimistilor – acestea sunt subiectele abordate in cadrul unui singur modul de doua saptamani, 15 ore, desfasurat in perioada 12 iulie – 23 iulie.

Metoda de lucru este online, asigurand un mod de cercetare prietenos si facil. Grupele cuprind cel mult 10 elevi, astfel incat metodele sa poata fi adaptate si personalizate pentru fiecare copil.

Descopera superputerile creierului tau! Pentru copii intre 11 si 14 ani

Aceste cursuri de engleza cuprind noua sesiuni de cate doua ore, cu tematici distincte, fiecare dintre ele construita in jurul unui material video. De pilda, copiii invata despre o tema de maxim interes pentru ei: retelele sociale. Sunt prezentate atat beneficiile, cat si pericolele pe care le pot aduce acestea, daca sunt folosite incorect sau exagerat.

Imbinand invatarea limbii straine cu elemente de cultura generala, cursul ofera informatii practice care ii ajuta pe cei mici sa se inteleaga mai bine atat pe ei, cat si pe cei din jur. Lectiile se desfasoara intre 12 si 30 iulie. In total, sunt 18 ore impartite in trei sedinte saptamanale a cate doua ore fiecare. Pretul este de 788 de lei.

Engleza utila in conversatiile de zi cu zi, pentru adolescenti

Atunci cand urmezi cursuri engleza, este esential sa fii capabil sa te descurci in situatii reale, concrete, de viata. Exact acesta este scopul celor 20 de ore desfasurate pe parcursul a trei saptamani, in intervalul 12-30 iulie. Pretul este de 788 de lei pentru fiecare adolescent.

Pornind de la materiale video, au loc dezbateri, brainstorming si exercitii de antrenare a gandirii critice. Se lucreaza in echipe, prin proiecte si multe discutii utile in viata de zi cu zi. Mai multe detalii si oferta completa de cursuri pot fi gasite pe site-ul flyingcolours.ro.