Edufun – alternativa la ecran

Edufun – alternativa la ecran este un proiect care abordeaza prin joaca lucruri serioase. Ca bullying-ul, incluziunea si discriminarea, comunicarea asertiva, protectia mediului.

SC EDUFUN PUBLISHING SRL implementează proiectul Edufun – alternativa la ecran, parte a proiectului “ASIST- Antreprenoriat Social și Întreprinderi Sociale în Transilvania” cod SMIS 2014+: 126610, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

EDUFUN isi propune sa contribuie la dezvoltarea unei societati incluzive, educate prin crearea, promovarea si vanzarea unor jocuri de societate (tip boardgames, bazate pe scenarii interactive, cu final aleatoriu, structurate pe 5 teme: protectia mediului, anti-bullying, comunicare asertiva, nediscriminare, incluziune) si prin sustinerea unor ateliere demonstrative, destinate parintilor si copiilor cu varsta intre 5 si 16 ani, din judetele Cluj și Salaj (mediu urban si rural), pe baza acestor jocuri, pornind nevoile obiective privind comunicarea empatică și dezvoltarea durabilă,  identificate in acest grup tinta.

În cadrul proiectului, desfășurat în perioada martie 2021 – octombrie 2022, s-a înființat întreprinderea socială Edufun Publishing SRL, s-au creat două locuri de muncă, din care unul pentru persoane din grupuri vulnerabile, s-au dezvoltat 6 jocuri educative tip board-game, pe baza cărora s-au realizat ateliere educative în scop social pe temele: bullying, comunicare asertivă, incluziune, nediscriminare și protecția mediului pentru peste 1300 de beneficiari (copii din grupuri defavorizate) din județele Cluj și Sălaj. 40 de copii din Cluj au beneficiat de ateliere educative pentru dobândirea de competențe digitale.

Ne adresam copiilor, părinților, educatorilor și cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor și terapeuților care lucrează cu cei mici, oferind jocurile educative dezvoltate în cadrul proiectului: Labirintul prieteniei (joc anti-bullying) 5- 7 ani, Labirintul prieteniei (joc anti-bullying) 8-12 ani, Verde-n față, joc de comunicare asertivă, Operațiunea Scutul verde – joc privind protecția mediului, Misiunea Epsilon 8 și Nu mă judeca, frate, jocuri pe tema incluziunii/nediscriminării și ateliere educative moderate de psihologi.

Vă invităm să descoperiți universul Edufun Publishing aici: www.edu-fun.ro

CategoriiFără categorie