Încerci să găsești activități pentru ziua copilului tău? Top 3 idei care ar putea face acest eveniment de neuitat!

Zilele de naștere sunt, pentru copii mai ales, momente speciale, de neuitat pe care le așteaptă cu sufletul la gură. Cei mici așteaptă nerăbdători să primească cadouri și să se bucure de acestea. De asemenea, sunt entuziasmați că vor petrece timp împreună cu cei mai buni prieteni ai lor. În ultimul timp zilele de naștere ale copiilor au devenit evenimente fastuoase, organizate de părinți la restaurante, cu mese îmbelșugate și câți mai mulți invitați. În această ecuație nu intră, din păcate, copilul și distracția sa. Pentru el, restaurantele, muzica, mâncarea nu reprezintă niciun interes, acesta își dorește doar să se joace cu prietenii și, la final, să se bucure cu toții de un tort delicios.

 O zi de naștere perfectă pentru copilul tău!

Când pregătești ziua copilului tău trebuie să ții cont, în organizarea evenimentului, de dorințele sale. Evenimentul poate avea loc acasă, unde copiii se pot juca  într-un mediu confortabil  și familial. Bineînțeles că pot veni și părinții invitaților, dar îi poți mulțumi și pe aceștia cu un grătar sau o mâncare pe care știi că o prepari delicioasă și, mai ales, prin distracția de care se bucură copiii lor.

1. Închiriază un tobogan gonflabil

Această investiție se poate transforma în cea mai spectaculoasă activitate pentru copii. Odată ce aceștia vor fixa cu privirea toboganul gonflabil vor uita de orice altceva și vor sări într-o clipită pe acesta pentru a se distra împreună. Voia bună și distracția vor fi prezente din plin, iar atmosfera va fi una plăcută. Joaca pe tobogan se poate  întinde cât permite vremea, până când este momentul să mănânce și copiii ceva pentru a-și reîncărca bateriile, dar cu siguranță nu se va opri în urma deciziei lor.

2.Construirea unor seturi de lego

După ce și-au consumat energia pe tobogan și după ce s-au bucurat de o masă gustoasă în prezența prietenilor, povestind despre peripețiile pe care fiecare dintre ei le-a trăit în aventura de pe tobogan, poți propune o activitate mai puțin activă, dar la fel de captivantă pentru cei mici. Poți pregăti câteva seturi de Lego de la altex.ro dinainte pe care să le oferi copiilor pentru a le transforma în obiecte care prind viață sub privirile lor atente și uimite de proces. Pentru a face activitatea puțin mai interesantă pentru cei mici îi poți împărți pe echipe și poți organiza o competiție între aceștia. 

3. Relaxare la un film

După ce copiii și-au consumat energia prin activitățile fizice, dar și prin cele care le-a pus gândirea la contribuție, indicat ar fi să urmeze o activitate care să-i relaxeze și la care pot participa și părinții. Cu ajutorul unui videoproiector sau dacă ai un televizor de dimensiuni mai mari poți rula un film pe care să-l vizionați cu toții în timp ce vă bucurați de tort, popcorn și băuturi răcoritoare.

Așadar, ziua de naștere a copilului tău poate deveni una dintre cele mai speciale momente pentru el și prietenii săi!

 

            Sursă foto: pexels.com

CategoriiFără categorie