EKO Group și FUNKY LOUNGE HERASTRAU, semneaza un parteneriat pe urmatorii 5 ani pentru amplasarea de noi display-uri digitale de 86 inch, aducând inovație în publicitatea modernă

EKO Group, lider în domeniul publicității digitale, anunță cu bucurie și entuziasm încheierea unui nou parteneriat și inaugurarea unor noi locații în rețeaua sa de display-uri digitale profesionale de 86 inch. Începând cu luna iulie, locatia de la Funky Lounge Herastrau, beneficiază de promovare 24/7 prin intermediul display-urilor digitale profesionale de 86 inch cu design personalizat. Display-urile noastre digitale profesionale de 86 inch reprezintă o soluție inovatoare pentru promovarea și comunicarea eficientă a mesajelor publicitare.

EKO Group și Funky Lounge Herastrau – o colaborare puternică pentru succesul afacerii ekogroup

Această colaborare reprezintă o combinație puternică între experiența și expertiza noastră în domeniul publicității digitale și prestigiul și calitatea serviciilor oferite de Funky Lounge Herastrau. Prin aceaste locații noi, aducem inovație și impact vizual deosebit în publicitatea modernă. Suntem încântați să avem alături parteneri care împărtășesc aceleași valori și viziune ca și noi.

Beneficiile display-urilor digitale

EKO Group continuă să demonstreze angajamentul său pentru inovație și excelență în publicitatea digitală prin încheierea acestui parteneriat cu Funky Lounge Herastrau. Display-urile digitale profesionale de 86 inch aduse de EKO Group în aceasta locație oferă o serie de beneficii semnificative. Acestea includ:

  • Captarea atenției – display-urile digitale de dimensiuni generoase atrag privirile și creează un impact puternic asupra audienței, asigurând o vizibilitate maximă pentru mesajul publicitar.
  • Interactivitate – tehnologia avansată a display-urilor digitale permite interacțiunea cu clienții salonului, generând un angajament crescut și o experiență personalizată.
  • Flexibilitate – display-urile digitale permit modificarea rapidă și ușoară a conținutului afișat, oferind posibilitatea de a adapta mesajul publicitar în timp real și în funcție de nevoile și preferințele audienței.
  • Eficiență – utilizarea display-urilor digitale reduce costurile asociate tipăririi și distribuirii de materiale publicitare tradiționale, oferind o soluție mai ecologică și economică.

EKO Group – pionierul publicității digitale, definim viitorul în domeniul publicitar.

Suntem mândri să avem încrederea a peste 1.355 de clienți, realizând până în prezent 3.785 de proiecte de succes. Calitatea și profesionalismul sunt fundamentul nostru. Nevoile clienților ne motivează să fim mereu înaintea trendurilor din domeniu. Oferim beneficiile captivante ale display-urilor digitale și contribuim la succesul afacerilor partenerilor noștri. Pentru mai multe informații și detalii serviciile noastre, vă invităm să ne contactați la adresa de email sau numărul de telefon afișate pe site-ul nostru ekogroup.ro.

Eko Group – oferă doar ce e mai bun clientului

EKO Group este un furnizor renumit în furnizarea unor servicii de excepție în sfera publicității. Cu accent pe oferirea celor mai bune soluții pentru clienții, compania este dedicată satisfacerii tuturor cerințelor partenerilor noștri. Având o experiență de peste 20 de ani în domeniu, am reușit să colaborăm cu peste 1.355 de clienți și să finalizăm cu succes 3.785 de proiecte.

La ekogroup.ro, ne-am asumat misiunea de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri. De aceea, motto-ul nostru este „Oferă-i ce-i mai bun clientului”.

Datorită acestei filozofii, am reușit să construim o bază solidă de clienți mulțumiți și să ne dezvoltăm continuu pe piața locală din România. Continuăm să ne focusăm pe satisfacerea nevoilor clienților prin furnizarea unor soluții inovative și eficiente. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști care lucrează cu sârguință pentru a oferi soluții adaptate nevoilor individuale ale clienților.

Vom crea pilonii necesari pentru o afacere predictibilă atât din punct de vedere legal, cât și financiar. Aș̦a cum am dezvoltat în ultimii doi ani o afacere ce a crescut mult ca notorietate în Bucureșți și Ilfov, următorii trei ani o să aibă o creș̦tere a notorietății la nivel național și internațional.”, afirmă Eduard Petrescu – CEO & General Manager Eko Group.