Elimină bacteriile și microbii cu produse eficiente

Bacteriile și microbii pot fi extrem de ușor de contractat. Cel mai ușor, aceștia se pot lua în urma unei strângeri de mână, atunci când ne întalnim cu prietenii, colegii sau când facem cunoștință cu o persoană noua. Există, însă, o soluție pentru a preveni răspândirea acestor microbi, folosind gama de dezinfectanti maini Tork.

Această gamă este disponibilă pe site-ul Sanito.ro, locul unde poți achiziționa cele mai bune produse pentru curățarea casei, dar și pentru a întreține igiena personală.

Produsele Tork sunt foarte cunoscute, in special pentru cei care au propriul business, deoarece aceștia se aprovizioneza deseori cu produse de cea mai înaltă calitate, datorită spațiilor de mari dimensiuni pe care le întrețin.

Pe lângă dezinfectanții de mâini, Tork este un producător recunoscut internațional pentru gama de săpun lichid, dozatoare, dispensere și produse din hârtie, precum șervețele de masă, hârtie igienică, prosoape de hîrtie și role industriale de hârtie.

Este o gamă cu adevărat completă pentru oricine dorește să–și aprovizioneze, de fiecare dată casa, asigurând în acest fel un ambient curat celor dragi.

Acești detergenți și dezinfectanți pot fi folosiți atât în mediul privat, cât și de business, datorită gradului eficient de acționare împotriva microbilor. Locuințele devin mult mai curate cu produsele profesionale Tork, iar consumabilele precum prosoapele de hârtie și șervețele sunt de o calitate execelentă și se găsesc la cel mai bun raport calitate-preț. Acestea absorb apa mult mai repede și sunt plăcute la atingere.

Un alt produs indispensabil pentru confortul oricărui tip de spațiu face parte din gama de odorizanți Tork. Odorizantul reușește să acopere mirosul de țigară cel mai bine, lăsând un aer foarte placut în încăpere.

Igiena este esențială și atunci când discutăm despre zona toaletelor. Aici, dezvoltarea bacteriilor se face într-un ritm alert. Bacteriile colectate de pe capacele de toaletă pot ataca sistemul imunitar, iar produsele ieftine pentru curățare nu reusesc sa combată înmulțirea acestora. Pentru aceste spații sunt recomandate capacele de toaletă Sanito, cu senzor sau cu buton, pentru o igienizare perfectă, rapidă și eficientă a toaletelor din clădirile de birouri. Aceste capace de toaletă igienice au un sistem special și funcționează prin acționarea senzorului sau a butonului.

In plus, pe lângă utilizarea capacelor de toaletă igienice, se recomandă folosirea unor articole sanitare antibacteriene pentru toalete, deoarece produsele de curățat clasice nu reușesc să mai facă față singure germenilor care devin tot mai rezistenți.

Pentru a îndepărta orice urmă de praf sau de acarieni, este important ca spațiile să fie aspirate bine, pentru că murdăria de pe podea și mai ales cea care pătrunde în profunzimea covorului creează un mediu propice pentru dezvoltarea acarienilor, ceea ce poate fi un adevărat coșmar pentru persoanele sensibile. În acest sens, trebuie sa folosim aspiratoare profesionale puternice și mașini de curățat suprafețe. Aspiratoarele și mașinile profesionale pentru curățenie sunt produse profesionale care se ridică la nivelul celor mai înalte standarde de calitate și de aceea, ajută la menținerea unui mediu sănătos​.

Curățenia în interiorul spațiilor este extrem de importantă, de aceea este esențial să folosim echipamente de curățenie moderne și produse de curățenie profesionale, cu eficiență ridicată, special concepute pentru a fi manevrate cu ușurință și pentru a simplifica întregul proces de curățenie.