Expert-inchirieriauto.ro propune o serie de avantaje de nerefuzat pentru cei care inchiriaza masini in Bucuresti

Piata inchirierilor auto din Romania si mai ales cea din Bucuresti a ajuns sa fie din ce in ce mai aglomerata. Dintre numeroasele firme de inchirieri auto Bucuresti, numai cateva reusesc sa se ridice la standarde inalte si sa asigure o experienta placuta pentru toti clientii.

Din fericire, exista si companii care sunt mereu la curent cu ultimele noutati si reusesc sa inoveze sau sa aduca lucruri noi pe piata. Una dintre aceste companii este Expert-inchirieriauto.ro, o firma de rent a car Bucuresti care le propune clientilor o serie de avantaje de nerefuzat.

Care sunt principalele avantaje pe care le ofera Expert-inchirieriauto.ro, in comparatie cu concurenta?

1. Transparenta. Este un punct la care multe alte firme tind sa aiba probleme. Transparenta legata de intreaga colaborare este foarte importanta de la prima solicitare pana la predarea masinii. Contractul semnat este foarte bine redactat, toate informatiile sunt prezente pe site iar preturile sunt fixe, fara sa existe surprize in momentul inchirierii.

2. Atentie sporita in ceea ce priveste siguranta. O firma de inchirieri masini ar trebui sa acorde o atentie maxima sigurantei clientilor. Acest lucru il fac cei de la expert-inchirieriauto.ro, oferind intotdeauna masini de ultima generatie, verificate pana in cel mai mic detaliu. Siguranta este sporita de prezenta asigurarii RCA si Casco in mod gratuit, de prezenta unor dotari precum scaunul pentru sofer si de toate accesoriile necesare pentru eventualele elemente neplacute.

3. Numeroase beneficii gratuite. In costul de inchiriere intra o multime de servicii care in mod normal costa la alte companii. Spre exemplu, autoturismul este livrat oriunde in Bucuresti si poate fi ridicat de oriunde. Numarul de kilometri pe care ii poate face clientul nu au limita iar rovinieta si taxa de drum sunt intotdeauna achitate. De asemenea, in fiecare masina exista un GPS si un telefon mobil care pot sa fie de mare ajutor in trafic.

4. Tarife scazute. Cu toate avantajele enumerate, preturile inchirierilor auto la aceasta companie sunt foarte mici. Acestea incep de la doar 9 euro/zi, daca se inchiriaza masini pentru minim 30 de zile si pot urca pana la aproximativ 50 de euro pe zi, in functie de masina inchiriata.

5. Proces simplu de inchiriere. Nu in ultimul rand, s-a lucrat foarte mult la obtinerea unui proces de inchiriere cat mai simplu, care sa le permita clientilor sa economiseasca foarte mult timp.

Este foarte important ca experienta cu o firma de inchirieri sa fie cat mai buna, motiv pentru care orice inchiriere trebuie sa se faca dupa o analiza atenta a companiei. Expert-inchirieriauto.ro a reusit sa gaseasca reteta succesului iar acest lucru se vede prin numarul mare de masini pe care le pune la dispozitia clientilor, prin preturile foarte bune si experientele excelente pe care le au cei care aleg sa colaboreze cu aceasta firma.