Februarie 2019: stoc nou de benzi de alergare Christopeit Sport la Tat Biliard

Tat Biliard anunță reînnoirea stocului de benzi de alergat Christopeit Sport, cele mai performante din lume la categoria benzilor de alergat semiprofesionale, dedicate iubitorilor de mișcare care își doresc să beneficieze acasă de aceleași condiții ca la sala de sport.

Oricine își dorește acum o bandă de alergat rezistentă, care să suporte fără probleme până la 150 kg, integrată cu gadgeturi moderne (Apple & Android) o poate face acum prin achiziția unei benzi de alergat Christopeit Sport.

Pentru alergătorii pasionați, care practică joggingul pentru menținerea sănătății, importatorul român recomandă banda de alergat Runner Pro Magnetic. Aceasta e mecanică, nu are nevoie de energie electrică, alergătorul fiind cel care imprimă mișcarea de alunecare a benzii. Poate susține 120 kg, beneficiază de computer integrat care măsoară timpul, viteza, distanța, pulsul, consumul de calorii, poate fi înclinată în mai multe grade și este realizată din materiale de calitate superioară care îi asigură durabilitatea.

Alergătorii ambițioși pot alege banda de alergat electrică CS 300 cu 12 programe de antrenament și posibilitate de monitorizare a ritmului cardiac. CS 300 suportă o greutate maximă de 110 kg și poate fi utilizată de oricine are ambiția de a se antrena ca un profesionist, chiar și atunci când vremea de afară nu permite joggingul.

Benzile de alergare Christopeit Sport fac parte din oferta mai largă de aparate fitness Christopeit din portofoliul Tat Biliard, companie cu capital integral românesc lider de piață în domeniul vânzării de mese și accesorii de biliard. Distribuția de aparate fitness calitative a venit ca o completare naturală a portofoliului de produse al companiei, care este unul dintre puținii producători autentici de mese de biliard cu placă de ardezie din România, fiind, prin aceasta, extrem de apreciată în rândul investitorilor din domeniul horeca. Tat Biliard distribuie în prezent gama completă de echipamente sportive și aparate distractive indoor, inclusiv aparate de air hockey sau aparate electronice darts.