Care este pergola de care ai nevoie?

Stii deja ca-ti doresti o pergola, dar diversitatea de produse existente pe piata te pune pe ganduri? Sun Leader, expertul in pergole retractabile, iti pune la dispozitie 3 tipuri de pergole, potrivite pentru orice proiect.

Pergola Flat –  asigura protectie in toate anotimpurile. Fata de copertina si marchiza, aceasta pergola cu acoperis retractabil rezista conditiilor meteo extreme: vant, raze UV, grindina.  Acest model are o panta ce variaza de la 7 la 20 grade. In ceea ce priveste accesoriile, terasa poate fi inchisa cu inchideri din sticla pentru a fi folosita si iarna.

Pergola Flat vine in 4 variante distincte:

  • Flat City – are o structura solida, puternica, prinsa cu tiranti metalici de perete, ceea ce inseamna ca nu are nevoie de stalpi de sprijin in partea frontala.
  • Flat Harmony – are o structura compusa din doua pergole Flat identice si o deschidere de pana la 18 m. Acest model este independent si poate fi utilizat cu succes ca locatie pentru organizarea diverselor evenimente. Fata de copertine, marchize sau prelate care trebuie atasate unei structuri, modelul Flat Harmony poate functiona ca spatiu de sine statator.
  • Flat Variance – este compusa din doua pergola Flat City si are structura foarte rezistenta cu stalpii din aluminiu extrudat. Avantajul acestei pergole este spatiul oferit lateral.
  • Flat – are structura de sustinere si se prinde de perete. Scurgerea apei se realizeaza prin jgheab, apoi direct in pamant prin stalpii frontali. Deschiderea maxima este de 9m, deci poate acoperi cu succes terasele spatioase.

Pergola Spline este un model cu un design unic, elegant, cu forma curbata a capriorilor. Acest sistem poate fi inchis cu sticla. Pergola este folosita in special in zonele montane, unde zapada este din belsug.

Pergolele retractabile Spline sunt disponibile in 4 versiuni:

  • Spline City – are o deschidere de pana la 5 m si este recomandata mai ales teraselor mici, datorita design-ului si a faptului ca spatiul ramane aerisit, fara stalpi ce pot delimita terasa.
  • Spline Harmony – este ideala pentru organizarea evenimentelor in aer liber datorita structurii impunatoare si a dimensiunilor pe care poate sa le acopere. Cu structura independenta, poate fi montat oriunde.
  • Spline Variance – poate fi deschisa pana la 22 m. Acest model poate fi folosit cu succes atat pentru acoperirea spatiilor comerciale, cat si in amenajarea propriei resedinte.
  • Spline – se monteaza pe un perete, are stalpi de sprijin prin care se face scurgerea apei.

Pergola Vault are forma de semiluna, structura independenta si un design inedit. O astfel de pergola poate fi inchisa cu sticla sau accesorizata cu sistem de iluminare LED si dimmer pentru reglarea intensitatii luminii. Poti alege culoarea preferata dintr-o paleta variata de culori.

Vault Variance poate acoperi o suprafata de pana la 104 mp si poate fi adaptata si modificata dupa propriile preferinte.

Sun Leader a ales comercializarea produselor premium. Produse rezistente in timp si la factorii externi. Recomandarea acestor produse in detrimentul celor cu structura din lemn, ori a produselor tip copertina, marchiza reprezinta indemnul la alegerea unor produse superior calitative, ce rezista minim 10 ani. La Sun Leader pretul va reflecta intotdeauna calitatea produselor si a serviciilor oferite.

Toate pergolele Sun Leader sunt construite din materiale durabile, cu structura de aluminiu si membrana dintr-un material PVC impermeabil, tehnologie germana. Actionarea automata si garantia pe 30 de ani sunt doar cateva dintre avantajele oferite de Sun Leader.