Fii frumoasă indiferent de vârstă! Secretele unui ten de invidiat

Fii frumoasă indiferent de vârstă! Secretele unui ten de invidiat

Chiar dacă odată cu trecerea timpului corpul tău  întâmpină diferite schimbări, important este să ai grijă de felul în care arăți. Să fii una dintre acele femei pentru care vârsta este doar o cifră în buletin. La 20 de ani, metabolismul lucrează intens și te ajută să îți păstrei formele, indiferent de derapajele alimentare la care îl supui. De la 30 de ani , trebuie să fii mult mai atentă. Atât la ceea ce mănânci și bei, cât și la timpul pe care îl dedici mișcării. Vei observa că te vei îngrașa repede și vei slăbi mai greu.

Iată 5 sfaturi, pe care, dacă le vei pune în practică vei avea un ten de vedetă!

Sauna facială este un adevărat răsfăț pentru tenul tău. După o astfel de procedură pielea ta va radia și vei arăta ca după o ședință la cosmetică. Te sfătuim să optezi  pentru o saună facială cu ionizare. Pentru că aceasta produce aer ionizat, nu doar vapori de apă. Acest lucru înseamnă, de fapt, că tenul tău va absorbi de 10 ori mai bine nano partiulele ce trebuie să ajungă în piele ta. Acest lucru se realizează cu ajutorul unui aparat, care costă în jur de 200-300 de lei, dar rezultatele vor fi vizibile încă de la prima utilizare. Pentru că hidratează pielea, deschide și delochează porii, reduce acneea și elimină bacteriile de la nivelul pielii.

 

Demacheierea 

Demachere

Este foarte importantă pentru pielea ta. Obișnuiește-te să îți faci un obicei din a te demachia atât dimineața, cât și seara. Dacă atunci când te trezești ai urme de creion pe pleoape, înseamnă că nu ți-ai curățat tenul suficient. E important să te demachiezi și dimineața, deoarece în timpul nopții, transpiri si tenul trece prin diverse procese. Astfel, inclusiv machiajul  v-a arata mai bine și te va ține întreaga zi. Folosește o cremă de zi și una de seară, iar vara, neapărat utilizează un fond de ten dermato-cosmetic cu factor de protecție. Sau o cremă care să te protejeze de soare. 

Măstile au un efect benefic asupra pielii și le poți utiliza o dată sau de două ori pe săptămână. Este foarte important să folosești produse cât mai naturale. Decât să cumperi o mască ieftină, care conține ingrediente ce îți pot face mai mult rău decât bine, mai degrabă îți prepari singură o mască pentru față și gât. Ai grijă să îți curăți bine tenul înainte de a aplica orice fel de mască. Altfel, toate impuritățile din stratul exterior al pielii vor merge spre interior si te vei trezi cu un ten plin de coșuri sau iritat. 

Produsele cosmetice și cremele pe care le folosești trebuie să fie de cea mai bună calitate. Încearcă să  treci spre deramato-cosmetice și să citești eticheta cu ingrediente atunci când cumperi un gel de duș sau o cremă de corp. Mirosul plăcut este cel mai puțin important. Pentru asta, alege un parfum delicat și persistent. 

Asadar, un pic de atenție și câteva mici trucuri, te pot face să arăți la 40 de ani  ca la 30. Important este să îți faci un obicei din a avea grijă de tine. Iar acest lucru se va vedea, an de an!

 

Surse foto: shutterstock.com