Fimasoft continua călătoria digitala alaturi de Libra Internet Bank

Tehnologia avansează, plățile instant ajung și în România!

De la finalul lunii noiembrie 2019, Fimasoft, companie de inovație tehnologica 100% românească, își completează portofoliul de produse digitale, implementând cu success împreună cu Libra Internet Bank modulul de Plăți Instant, ca o extensie firească a modulului de Plăți SEPA integrat cu TRANSFOND și SWIFT.

Libra Internet Bank este a 3-a bancă din România care oferă clienților persoane fizice posibilitatea să efectueze plăți instant, prin intermediul aplicațiilor sale de internet banking și mobile banking, la orice ora din zi sau din noapte și pe întreg parcursul anului (24/7/365). Plățile astfel realizate ajung în contul beneficiarului de la alta bancă participantă la infrastructura de Plăți Instant, în mai puțin de 10 de secunde.

Echipa Fimasoft – care în anul 2014 a dezvoltat și implementat în premieră contul bancar 100% online, alături de Libra Internet Bank – continuă astfel să construiască alături de partenerii săi soluții digitale pentru clienții viitorului și să asigure astfel succesul acestora, într-o piață aflată într-o continuă și rapidă transformare.

Ne bucurăm că am finalizat alături de partenerii noștri un nou proiect de succes: Plățile Instant. Fiind printre primele 3 astfel de implementări din România, putem spune că ne aflăm la startul Plaților Instant în țara noastră, aducând mediului bancar și clienților o experiență noua, benefică, în ceea ce privește transferul de bani.

Mulțumim echipei Libra Internet Bank pentru curajul de a inova și pentru pasul făcut împreună, care schimbă bankingul în direcția digitală. Mult succes băncilor care urmează să adere la Sistemul de Plăți Instant!”, a declarat Irina Barbu, Partener asociat, Fimasoft.

În toate proiectele dezvoltate de echipele noastre, pe primul loc au fost întotdeauna clientul și timpul lui. De aici, toată munca noastră pentru lansarea, în premieră, a primului cont bancar 100% online, a primului credit 100% online, fară hârtii și fară drumuri la bancă și a unei aplicații mobile banking performante. Plățile Instant completează perfect un pachet în întregime digital, rapid și performant, pe care îl oferim clienților noștri persoane fizice. Din 28 noiembrie 2019, aceștia se pot bucură gratuit de plățile instant, asigurate printr-un mediu securizat și cu un grad sporit al rapidității și disponibilității, la orice oră, în weekend sau de sărbători„, a declarat Alexandru Dionian, Director Divizia IT – Libra Internet Bank.

Despre FIMASOFT

Fimasoft companie de inovație tehnologică 100% românească, implicată în dezvoltarea de produse software digitale încă din anul 2012 este una dintre companiile producătoare de software dinamice, având creștere constantă în ultimii 5 ani. Fimasoft este specializată în implementarea și dezvoltarea de produse software integrate în vederea optimizării proceselor de afaceri, prin intermediul tehnologiei. Pentru următorii ani are în plan să continue dezvoltarea accelerată atât în Romania cât și în CEE pentru a deveni un important furnizor de soft românesc.

www.fimasoft.ro