Hotele Pyramis elimină cu succes mirosurile

Pyramis România  este o companie grecească care comercializează produse dedicate bucătăriei prezentă pe piaţa autohtonă de 12 ani, propunând, în tot acest timp, produse calitative, funcţionale, adaptate pieţei din România. Pyramis România este activă pe piaţa naţională prin magazinul său de prezentare deschis în Otopeni si online pe www.casasibucataria.ro

În cei 12 ani de existență pe piața locală, Pyramis România a oferit întotdeauna soluția completă pentru utilarea bucătăriei, oferindu-i personalitate, stil și eleganță.

La categoria instalații pentru bucătărie, casasibucataria.ro, îți oferă o gamă diversificată de produse, hote, cuptoare, plite, mașini de spălat vase, combine frigorifice. Una din categoriile vedetă și la mare căutare este categoria Hote. Cu o diversitate de modele: hote clasice, hote decorative, hote colț, hote rustice, hote insulă, hote telescopice, hote design, filtre hotă, casasibucataria.ro îți oferă doar produse premium, care s-au bucurat si se bucură de un real succes, atât pe piața locală cât si cea internațională.

Designul, funcționalitatea și costul raportat la performanța sunt atributele principale ale hotelor Pyramis. Liniile delicate, materialele de înaltă calitate și finisajele ireproșabile îți pot înnoi bucătăria. Funcțiile avansate și capacitățile mari de absorbție conferă un mediu sănătos, curat ți fără mirosuri, creând condițiile ideale pentru gătitul zilnic.Un producător cunoscut, precum Pyramis, îți va oferi mereu garanția că investiția ta merită toți banii. Pentru a face cea mai bună alegere pentru nevoile bucătăriei tale, trebuie avute în vedere anumite criterii de alegere a hotei și anume: capacitatea de absorbție, dimensiuni, putere, nivel de zgomot.

Dacă ești la prima alegere a unui produs Pyramis și acela înseamnă o hotă, nu vei avea niciun motiv să nu alegi unul din produsele Pyramis, de ce nu, una din hotele în trend pentru 2018. Dacă alegi Hotele telescopice, te vei bucura de mai mult spațiu, deoarece jumătatea din față este retractabilă, astfel încât o poți restrânge sau deschide, în funcție de necesități. Hotele pliabile pot fi poziționate sub un dulap suspendat, deasupra plitei. Alegerea poate fi oricare, o recomandare ar fi hota Hota Telescopica Silver Sliding Turbo 60cm Inox SL. De asemenea, hotele de colț, cum ar fie exemplul hotei de colț RUSTIC CORNER CHIMNEY CHR118, sunt special concepute pentru a fi montate deasupra plitelor și instalate în colțul încăperii. Alegerea este una excelentă atât pentru un mobilier modern cât și pentru un mobilier clasic. Mai mult decât atât, gătirea pe colț devine foarte eficientă din punct de vedere al ventilației, astfel că vaporii de la gătit nu mai sunt supuși niciunor curenți laterali de aer, așa cum se întâmplă în cazul hotelor de insulă, care are toate laturile deschise.

Casasibucataria.ro te întâmpină doar cu produse premium, însoțite adesea de reduceri, care variază intre 15% și 70%, oferte cărora nu ai cum sa le reziști.

La casasibucataria.ro găsești mai mult decât un produs destinat bucătăriei, împlinești un vis, visul în care viața ta şi lumea în care trăiești devin mai frumoase.