Ia-ti adio de la noptile in care dormi incomod

Alege cele mai bune saltele Sibiu de la Divaflex

Atunci cand beneficiezi de somn putin sau de un somn de proasta calitate, au un efect negativ asupra functionarii corecte a organismului tau. Somnul de proasta calitate este strans legat de o serie de afectiuni si probleme de sanatate care au nevoie de interventie medicala in timp util pentru evitarea agravarii acestora.

Calitatea somnului este direct influentata si de confortul pe care il simti in timpul noptii iar aici este vorba despre patul in care dormi. Acesta este si motivul pentru care este important sa alegi o saltea potrivita.

In magazinul online Divaflex Saltele Sibiu vei putea sa gasesti modele variate de saltele cu arc sau cu spuma, din care poti sa alegi, astfel incat sa te bucuri de un somn de calitate iar dimineata sa te trezesti pregatit pentru toate activitatile minunate care te asteapta.

Tipuri de saltele si persoane pentru care sunt indicate

Pentru unele persoane modelele de saltele cu arc sunt cele mai potrivite deoarece asigura mai multe puncte de sprijin in timp ce pentru alte persoane saltelele cu spuma sunt mai confortabile deoarece nu se modifica forma. Ambele tipuri de saltele au atat avantaje cat si dezavantaje pe care este bine sa le cantaresti inainte de a achizitiona. Pentru un somn de calitate este important sa alegi modelul corect pentru tine. Daca esti o persoana cu o greutate mai mare atunci cel mai indicat este sa alegi saltele cu arc deoarece ofera o distributie mai buna a corpului si asigura un confort mai optim.

Cele cu spuma sunt indicate in special pentru persoanele care impart acelasi pat cu partenerul deoarece nu vei deranja atunci cand te trezesti in timpul noptii.

Lipsa somnului este data de mai multi factori precum petrecerea timpului intr-un mediu galagios, un program haotic, consumul de cafea sau alcool, mancat in exces sau o temperatura inadecvata. Toate acestea in combinatie cu un somn nelinistit pot sa te oboseasca si sa aiba efecte negative pe termen lung. Se instaleaza anxietatea, oboseala cronica si pot aparea unele probleme de sanatate care vor avea nevoie de consult medical de specialitate.

Cand este momentul perfect sa schimbi salteaua de pat?

Este important sa schimbi modelul de saltele imediat ce ai constatat ca sunt deteriorate si nu te mai simti confortabil atunci cand dormi. Totusi, trebuie sa iei in calcul faptul ca este destul de greu sa determini cand a venit momentul sa schimbi salteaua. Insa, sunt cateva semne precum: te foiesti foarte mult in pat si nu ai probleme de sanatate, ti s-a schimbat corpul, simti ca alergia ta s-a agravat in ultimul timp sau pur si simplu te simti bolnava. In plus, daca salteaua ta are o vechime mai mare de 7 ani, atunci cu siguranta este momentul perfect in care sa te gandesti sa o schimbi.

Dupa o perioada de 7 ani, performanta unei saltele incepe sa scada. Fiind obisnuit cu toate capriciile modelului vei dormi nestiind ca defapt sursa motivului pentru care te trezesti oboist este chiar salteaua.

O saltea noua este mai confortabila si te ajuta sa previi problemele de sanatate pe care le poate cauza lipsa de somn.

Vei putea achizitiona saltele online la cele mai bune preturi si daca urmaresti pagina magazinului Divaflex Saltele Sibiu vei putea sa beneficiezi si de reduceri in diferite ocazii. Nu lasa timpul sa treaca deoarece o saltea inconfortabila nu poate sa iti aduca nimic bun pe termen lung. Vei putea gasi saltele cu spuma dar si cu arcuri, de calitate superioara si gata sa iti ofere un somn de calitate.

Acest articol este promovat de www.smart-hosting.ro