Iata 3 aparate fitness cu ajutorul carora sa slabesti acasa!

Crezi ca a venit vremea sa-ti schimbi obiceiurile nesanatoase si sa adopti un stil de viata organizat si concentrat in jurul sportului? Atunci esti pe calea cea buna! Din pacate, vremea de afara nu permite intotdeauna iesiri cu bicicleta, alergari prin parc sau alte activitati sportive in aer liber, astfel incat va trebui sa gasesti o modalitate de a exersa care sa iti permita antrenamente regulate pentru a te putea bucura de rezultate vizibile.

In situatia in care activitatile exterioare vor fi numai pentru a suplimenta efortul sportiv saptamanal, trebuie sa te orientezi catre acele aparate fitness care te pot ajuta sa slabesti. Poti opta pentru un abonament la o sala din apropierea casei sau serviciului, insa va trebui sa aloci timp pentru drumurile dus-intors, sa astepti eliberarea aparatelor la care vrei sa lucrezi si sa petreci minute bune la receptie sau in vestiar. Chiar si-n cazul in care timpul nu este cea mai mare problema, tot va trebui sa gasesti zilnic determinarea necesara pentru a pleca spre sala.

Alternativa eficienta si mult mai confortabila este sa folosesti unul sau mai multe aparate fitness in confortul propriei locuinte. Astfel, nu vor mai exista pauze prea mari, te vei putea concentra pe activitatea sportiva si vei avea acces permanent la banda de alergare sau bicicleta fitness. Orienteaza-te catre acele modele de aparate fitness concepute special pentru slabit si tonifierea muculaturii, care permit o gama larga de exercitii cardio. In plus, foarte mult conteaza si frecventa cu care folosesti respectivele aparate fitness, astfel incat vei avea nevoie de un minimum de 3 antrenamente solicitante in fiecare saptamana.

Bicicleta fitness

Bicicleta stationara este aparatul ideal pentru cei care prefera sa „pedaleze” catre un aspect cat mai frumos al corpului, fiindca indiferent de temperatura de afara sau gradul de umezeala de pe sosea, drumurile din Romania nu iti vor oferi prea multe calatorii in siguranta cu bicicleta. O bicicleta fitness ocupa foarte putin spatiu in casa, astfel incat iti vei putea asigura necesarul de solicitare fizica in fata televizorului sau in dormitor, langa geamul deschis. Un beneficiu foarte important al acestor aparate fitness este riscul foarte scazut de accidentare, dat fiind faptul ca articulatiile tale nu vor indura socuri si microsocuri, multumita contactului permanent cu pedalele.

Banda de alergare

Daca vrei un aparat pe care sa il poti folosi imediat ce l-ai instalat in camera, atunci poti alege cu incredere o banda de alergare. Alergarea implica miscari naturale, asadar nu va trebui sa deprinzi tehnici noi sau metode specifice de antrenament pentru a putea incepe procesul de slabire cu dreptul. Cu toate ca modelele pe care le gasesti la sala au dimensiuni considerabile, aceste aparate fitness au caracteristici si specificatii potrivite folosirii in propria casa. Astfel, vei putea alege o banda magnetica pliabila, pe care sa o poti muta si depozita rapid sub pat sau in orice debara sau poti opta pentru un model semiprofesional.

Banca de abdomene

Dat fiind faptul ca zona de mijloc a corpului este printre cele mai vulnerabile zone atunci cand vine vorba de “castigat” cateva kilograme, banca de abdomene este unul din aparatele fitness pe care trebuie sa le ai acasa daca vrei sa slabesti intr-un timp scurt. Pentru a alege modelul potrivit necesitatilor tale, te poti orienta in functie de dimensiuni, stabilitate si posibilitatea de ajustare a spatarului, pentru a avea acces la multiple grade de dificultate.