MediHelp Internațional pregătește produse inovatoare de asigurare pentru 2019

În anul 2018, tot mai multe companii de asigurare din România au inclus asigurările de sănătate în portofoliul lor de servicii și au lansat planuri noi sau au dezvoltat și le-au îmbunătățit pe cele existente. Majoritatea soluțiilor de asigurare privată de sănătate au acoperire pe teritoriul României datorită faptului că sunt concepute, în special, pentru a constitui un beneficiu care poate fi inclus în pachetul de compensații al angajaților.

Planurile de asigurare MediHelp sunt cele cel mai cuprinzătoare din piață

Una dintre provocările permanente ale MediHelp Internațional, din ultimi ani, a fost dorința de aliniere la cerințele pieței în continuă schimbare. Concret, în perioada septembrie-noiembrie 2018, MediHelp a desfășurat un proiect intern, având drept obiectiv studiul dezvoltării pieței asigurărilor private de sănătate. Rezultatele acestuia au demonstrat faptul că, planurile noastre de asigurare sunt cele mai cuprinzătoare datorită: ariei internaționale de acoperire, beneficiilor complexe și limitei generoase de acoperire.

Ne dorim, și în 2019, să aducem modificări planurilor de asigurare pentru a le face mai simplu de înțeles, mai flexibile și mai ușor de promovat de către partenerii în asigurări ai MediHelp Internațional. De aceea, pregătim produse inovatoare de asigurare pentru anul 2019, pentru a fi mai atractive și mai accesibile în piață, explică Elena Ciobanu – Director Operațiuni, MediHelp Internațional.

Una dintre direcțiile de dezvoltare ale industriei identificate la finalul anului trecut se referă la numeroase companii internaționale de asigurare care doresc să intre pe piața din România. Acest lucru se datorează nevoii tot mai crescute a românilor de a accesa asigurări medicale cu acoperire internațională, dar și a lipsei unor planuri care să le întâlnească toate așteptările, în special acoperirea globală a investigațiilor medicale realizate la cele mai înalte standarde și a tratamentelor de ultimă generație.

Educarea pieței asigurărilor private de sănătate

Educarea pieței asigurărilor private de sănătate reprezintă un alt obiectiv al MediHelp pentru 2019. Suntem conștienți de faptul că nivelul actual de educație cu privire la importanța accesării unei asigurări private de sănătate nu este încă unul satisfăcător. De aceea, ne propunem ca anul acesta să ne implicăm în procesul de educare prin diverse campanii și proiecte, completează Elena Ciobanu.

MediHelp Internațional este cel mai important furnizor de asigurări private de sănătate  cu acoperire internațională din Europa Centrală și de Est și este prezent pe piață de peste 15 ani. Cu reprezentanțe în România, Ungaria, Polonia și Bulgaria, MediHelp îmbină, cu succes, asigurarea internațională de sănătate cu asistența medicală, în beneficiul clienților săi.