Iata 3 dintre cele mai utile cadouri corporate pe care le poti oferi anul acesta!

Tot mai multe companii internationale aleg sa deschida sedii si filiale in tara noastra, contribuind decisiv la dezvoltarea economica si sociala a multor orase mari din Romania. Totodata, unul dintre micile aspecte sociale generate de acest fenomen a fost aparitia unui nou segment de produse pe care magazinele fizice si online nu-l includeau in oferta pana de curand: gama de cadouri corporate.

Atunci cand se apropie ziua unei persoane dragi, alegerea darului este o decizie care vizeaza strict planul personal, dar segmentul de cadouri corporate cuprinde produse adecvate si pentru mediul business, unele urmarind chiar obiective profesionale sau avantaje pe termen lung in mediul de afaceri.

Pentru a functiona eficient, majoritatea business-urilor de astazi se bazeaza pe tehnologie, comunicare si acces rapid la informatie, astfel incat device-urile inteligente sunt utile atat barbatilor, cat si femeilor din lumea afacerilor. Categoria de produse care iti ofera cele mai multe alegeri interesante si potrivite pentru cadourile corporate este, asadar, segmentul de gadgeturi al magazinelor online. Astfel, in randurile de mai jos vei putea descoperi cateva dispozitive inteligente pe care sa le poti oferi in interes profesional.

Smartwatch K89 Monitor Cardiac, Pedometru, Anti Lost, Sleep Monitor
Ceasurile inteligente au evoluat incredibil de mult in ultimii ani, motiv pentru care acestea au devenit asistenti virtuali de exceptie. Tocmai de aceea, lista de cadouri corporate se deschide cu un smartwatch care se va dovedi util atat in activitatile business, cat si in cele personale. Procesorul avansat si display-ul performant din dotarea acestui ceas vor gestiona perfect toate notificarile, iar microfonul incorporat si difuzorul integrat vor contribui la o experienta excelenta in timpul apelurilor telefonice. In plus, multiplele functii de monitorizare a parametrilor si activitatii fizice te vor ajuta sa mentii un ritm sanatos al vietii, iar greutatea de numai 78 de grame te va incuraja sa-l pui la incheietura in fiecare dimineata.

Car kit auto Bluetooth – Hands Free
Fiindca majoritatea activitatilor din sfera business implica deplasari si calatorii dese, una dintre cele mai inspirate idei de cadouri corporate este un car kit performant si usor de folosit. Acest model permite pana la 16 ore de convorbire neintrerupta, iar incarcarea totala se poate face in numai 3 ore cu ajutorul incarcatorului auto USB din pachet. Practic, trebuie doar sa il “agati” de parasolarul masinii si sa conectezi telefonul, iar convorbirile tale de la volan se vor desfasura in siguranta si confort.

Baterie externa 20000 mAh Metalic
Dispozitivele inteligente si gadgeturile momentului sunt atat de utile multumita portabilitatii pe care o ofera, insa un dezavantaj al acesteia este durata limitata de folosire. Pentru a nu ramane vreodata fara functiile pe care le ofera telefonul, tableta, smartwatch-ul sau castile tale wireless, in lista de cadouri corporate vei gasi si acest model performant de baterie externa. Pe langa capacitatea de 20.000mAh si cele doua porturi USB, acest acumulator portabil are o carcasa slim cu design elegant si finisaj premium, motiv pentru care se va potrivi de minune in orice situatie business.

Daca doresti ca relatia cu partenerii de afaceri sau cu echipa de la birou sa se dezvolte, arata-ti aprecierea fata de ei prin cadouri corporate alese din oferta deosebit de generoasa pe care o vei descoperi pe Gadgetworld.ro!