Iata 5 beneficii de care te bucuri daca alegi incaltaminte la comanda din piele naturala!

In cazul in care nu ai purtat pana acum o pereche de incaltaminte la comanda realizate din piele naturala de cea mai buna calitate, a venit momentul sa incerci.

Pielea naturala ofera picioarelor tale un plus de confort si protectie pe durata zilei, fiind optiunea preferata de milioane de oameni in intreaga lume, insa acestea nu sunt singurele beneficii pe care ti le poate oferi.

Astfel, in randurile de mai jos vei putea descoperi cateva avantaje clare ce te vor convinge ca a venit momentul sa cumperi si tu incaltaminte la comanda realizata din piele naturala.

Durabilitate
Durata de viata a pantofilor din piele este printre cele mai mari avantaje oferite. Incaltamintea la comanda din piele naturala va rezista mult mai bine decat perechile confectionate din materiale sintetice, iar aspectul exterior al pantofului se va mentine mult mai bine. Astfel, vei avea garantia unei utilizari de durata extinsa.

Acest beneficiu se poate traduce si in cheltuieli mai mici, dat fiind faptul ca investitia pe care o faci la achizitionarea unor pantofi din piele naturala este mai rentabila. Astfel, in loc sa cumperi in fiecare sezon una sau mai multe perechi de pantofi din piele ecologica sau material sintetic, poti alege cate un model din piele naturala si-ti poti completa treptat colectia de incaltminte la comanda.

Confort
Pielea naturala se poate adapta foarte bine formei piciorului tau, iar aceasta se intampla de-a lungul catorva purtari. Astfel, daca alegi si un calapod care sa iti avantajeze picioarele, confortul tau va fi asigurat la fiecare purtare! Spre deosebire de pielea naturala, materialele sintetice pot fi rigide sau se pot deteriora daca sunt fortate sa se intinda. Fiindca forma picioarelor noastre nu este una standard, este foarte important ca incaltamintea pe care alegi sa o folosesti sa se adapteze rapid caracteristicilor speciale.

Respirabilitate
Inca un avantaj major al tuturor modelelor de incaltaminte la comanda realizate din piele naturala este faptul ca materialul permite trecerea aerului, lasand pielea picioarelor tale sa respire. Din acest motiv, pantofii tai nu vor prinde un miros neplacut dupa mai multe purtari, iar trecerea aerului prin material va imbunatati ventilatia picioarelor in timpul purtarii.

Rezistenta la apa
In cazul in care tratamentele facute pielii la confectionarea pantofilor sunt facute corect, incaltamintea ta la comanda va rezista cu succes la apa. Desi aplicatiile meteo de pe telefon te vor avertiza de vremea neprietenoasa, ploaia te poate surpirinde oricand. In aceste momente, o pereche de pantofi din piele iti va proteja picioarele de apa rece si te vor ajuta sa eviti o raceala neplacuta. In plus, pantofii tai nu se vor deteriora in cazul in care te prinde ploaia.

Usor de intretinut
Spre deosebire de modelele de pantofi confectionate din piele sintetica sau material textil, incaltamintea la comanda realizata din piele naturala este foarte usor de intretinut. Materialul poate fi spalat fara sa se deterioreze, iar in intretinerea aspectului exterior poti folosi o gama larga de creme si substante care sa curete si sa intretina aspectul pielii, lucru care nu este disponibil pentru materialele textile.

Cumpara incaltaminte la comanda din piele naturala de la AnaFashion! Investeste in produse de cea mai buna calitate si profita de toate avantajele de mai sus si multe altele!