Iata 3 mari avantaje ale serviciilor de inchirieri auto din Cluj!

Dat fiind faptul ca Clujul se extinde intr-un ritm foarte rapid, traficul in oras devine o problema din ce in ce mai apasatoare, exact ca in cazul capitalei. Locurile de parcare sunt tot mai greu de gasit, participantii la trafic sunt mai nervosi si mai nerabdatori pe zi ce trece, iar ambuteiajele de la semafoarele din centru te fac sa pierzi timp pretios.

Fiindca s-a dezvoltat foarte mult pe plan economic, social si cultural, Clujul este o destinatie din itinerariul multor persoane, indiferent de scopul vizitei. Solutiile de transport pe care le iei in calcul atunci cand ajungi cu autocarul, trenul sau avionul in Capitala Ardealului sunt transportul in comun si serviciile de taxi, insa acestea nu sunt foarte eficiente sau deosebit de comode. Daca alegi un taxi, costurile cursei nu vor putea fi estimate corect, iar daca ai mai multe drumuri in oras, suma totala de transport pe durata sederii ar putea depasi calculele pe care le-ai facut inainte sa ajungi aici. In schimb, daca optezi pentru mijloacele de transport in comun, va trebui sa gasesti ruta potrivita pe care sa o alegi si sa parcurgi unele distante pe jos.

Singura solutie potrivita este la indemana, astfel incat ai putea sa o ai in vedere inca dinainte de a ajunge in oras: serviciile oferite de companiile de inchirieri auto Cluj. Fiindca urmarim eficienta in toate aspectele vietii cotidiene, minutele sau orele consumate in timpul transportului ar putea fi folosite in interes de serviciu sau in scop personal.

Beneficiile oferite de o firma profesionista de inchirieri auto in Cluj:

1. Siguranta si mobilitate.

Daca mergi la Cluj cu scopuri personale, precum o aniversare, o nunta sau petrecerea sarbatorilor alaturi de familie si prieteni, atunci serviciile de inchirieri auto Cluj pot fi alegerea ideala. Vei putea parcurge drumurile de la biserica la restaurant sau de la targul de Craciun la casa prietenilor in conditii de siguranta deplina, atat pentru tine, cat si pentru eventualii pasageri pe care ii transporti.

2. Eficienta si confort.

Daca obiectivele profesionale te-au adus in Capitala Ardealului, precum o intalnire oficiala sau participarea la un eveniment din sfera de activitate, vrei ca timpul pe care il ai la dispozitie sa se consume cat mai eficient. Astfel, ofertele de inchirieri auto Cluj pot fi rezolvarea perfecta daca masina pe care o alegi te-ar putea astepta in parcarea garii sau aeroportului. Pe langa acest beneficiu, unele companii de inchirieri auto din Cluj mai pot oferi clientilor si optiunea de sofer personal. Aeasta solutie va oferi o eficienta sporita, dat fiind faptul ca timpul pe care il vei petrece pe drum va putea fi folosit in interes profesional, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de intalnire sau eveniment.

3. Libertate de miscare.

Pe langa atingerea tuturor obiectivelor pe care le-ai avut in vedere, serviciile de inchirieri auto din Cluj iti pot oferi acces facil si la numeroasele puncte de interes ale acestui superb oras. Astfel, o masina inchiriata iti va putea permite sa vizitezi Cluj Arena, Salina Turda, Parcul Central si multe alte locatii turistice.

Daca vrei sa te bucuri de cele mai bune servicii de transport, apeleaza la FocusRent, companie cu o experienta de peste 12 ani pe piata de inchirieri auto din Cluj, Bucuresti si Otopeni. Pe langa profesionalism si transparenta costurilor, aici vei gasi numai masini mai noi de 5 ani, un sistem eficient de rezervare si asistenta si disponibilitate 24/7 a call-center-ului.