Idei de cadouri pentru familie de sărbători

 

Vin sărbătorile, iar cumpărarea cadourilor pentru familie poate fi dificilă. Este de înțeles, având în vedere faptul că fiecare persoană are interese diferite, mai ales atunci când vine vorba și despre copii. 

Dacă mergi în vizită la familie, poate fi o idee bună să cumperi un cadou pentru toți membri, cum ar fi ceva care îi încurajează să petreacă timp împreună (un film sau un aparat pentru gătit). Este varianta cea mai ușoară, deoarece toată lumea va aprecia cadoul și se va bucura de el. 

Poți alege și varianta un cadou pentru fiecare membru al familiei. Am pregătit o listă completă din care poți alege și unde vei găsi idei interesante pentru toată lumea, de la bunici la copii, indiferent de preferințele sau pasiunile pe care le au. De la talismane Pandora la jocuri de societate și de la aparat pe gouffre la pijamale asortate. 

Dacă vrei o variantă ușoară și comodă, alege un coș pentru familie. Fie că este vorba de dulciuri, cosmetice sau produse pentru casă, este opțiunea excelentă pentru a oferi un cadou special unei familii dragi. Poți include în el oricare dintre cadourile specificate mai jos, în unul sau mai multe exemplare, în funcție de numărul de membri pe care îi are familia respectivă. 

 1. Album de familie

Oricine iubește amintirile frumoase, astfel încât realizarea unui album cu fotografii este o misiune destul de ușoară. Cu siguranță se vor bucura cu toții să readucă în prim plan un eveniment drag, cum ar fi o nuntă sau un botez, dar și o excursie sau o zi de naștere. 

2. O presă franceză

Dacă ai băutori de cafea în familie, o presă franceză este cadoul perfect în orice moment al anului. Cafeaua preparată la acest aparat are o savoare deosebită și este apreciată de toată lumea. 

3. O excursie pentru toată familia

Îți poți imagina o surpriză mai mare decât plecarea întregii familii într-o scurtă vacanță chiar de sărbători? Cu mic cu mare, se vor grăbi să-și facă bagajele și de-abia vor aștepta să ajungă la destinație. 

4. Bijuterii elegante

Pentru doamnele și domnișoarele din familie poți alege câte o pereche de cercei sau un lănțișor cu pandantiv, în timp ce pentru bărbați poți opta pentru o brățară sau un ac pentru cravată. 

5. Aparat de gouffre

Va fi, în special, bucuria copiilor, dar și cei mari vor aprecia la fel de mult. Probabil că nici nu îl vor despacheta bine și vor fugi la bucătărie să prepare o rețetă. Pentru un cadou complet, adaugă și ingredientele necesare în pachet. 

6. Set de căni cu infuzor

Câte o cană de ceai pentru fiecare membru al familiei, eventual personalizată cu un mesaj special, reprezintă un cadou ușor de găsit, dar cu efect maxim. Indiferent dacă cei din familie sunt băutori de ceai sau de cafea, o cană este întotdeauna o idee bună. 

7. Set pentru degustarea de vinuri

Este un cadou care merge atât pentru întreaga familie (cu singura condiție să nu includă copii), dar mai ales pentru bărbați. Conține un tirbușon, un decantor și un set de pahare speciale. Dacă destinatarul cadoului este deja pasionat de vinuri va aprecia la adevărata lui valoare acest cadou, iar dacă nu, cu siguranță este doar un impuls pentru a descoperi această pasiune minunată. 

8. Pijamale asortate

Cel mai amuzant cadou, pentru absolut toți membrii familiei. Copiii vor fi cei mai fericiți și sunt șanse foarte mari să stea îmbrăcați cu ele și ziua nu doar noaptea. Va trebui să faci puțină cercetarea înainte de a le cumpăra, pentru a afla măsurile potrivite fiecăruia, însă reacția lor la deschiderea pachetului, va merita orice efort.