În contextul situației actuale, NetBet lansează serviciul de depuneri și retrageri în numerar la domiciliu

În această perioadă în care sănătatea este cea mai importantă, NetBet pune la dispoziția clienților săi, în colaborare cu TopPay, furnizorul de servicii de depuneri și retrageri rapide, posibilitatea de a efectua tranzacții la domiciliu, în București.

 

Pentru cei care nu știu deja, NetBet este una dintre cele mai importante platforme de jocuri de noroc online și, este și cel mai mare cazino online din România. NetBet Casino are peste 1200 de jocuri slot în ofertă, dezvoltate de peste 24 furnizori de top, iar lista este în continuă actualizare.

 

Clienții NetBet pot programa o tranzacție la numărul de telefon 0733777772 și un agent TopPay se va prezenta în cel mai scurt timp la domiciliul lor.

 

Procedura este foarte simplă și nu diferă mult de procedura obișnuită pentru metoda de plată TopPay, cu excepția faptului că tranzacția nu se efectuează în agenție, ci la domiciliul clientului.

 

Serviciul este disponibil între orele 10:00 și 22:00, pentru adresele din București și pentru depuneri sau retrageri de minim 500 RON.

 

Utilizatorii pot avea deplină încredere, deoarece agenții TopPay respectă toate măsurile de igienă impuse pentru prevenirea răspândirii COVID 19.

 

Ca de obicei, NetBet are un singur scop: asigurarea unei experiențe de top utilizatorilor săi. Compania pune preț pe satisfacția clienților și căută mereu atingerea acestui scop, iar site-ul pune la dispoziție de la cele mai atractive jocuri, cele mai tari promoții și cele mai noi și performante funcționalități, la serviciul de asistență premiat, depuneri și retrageri sigure și rapide și instrumente de joc responsabil, pentru a garanta că jucătorii se bucură de cel mai calitativ serviciu de pe piață.

 

#StaiAcasă în siguranță, NetBet vine la tine!