Informatii utile pentru clientii care vor sa inchirieze o masina

Situatiile in care ai nevoie sa apelezi la un serviciu de rent a car Bucuresti sunt destul de numeroase. Fie ca masina ta personala se afla in service, sau esti turist strain si ajungi in Romania, cu siguranta cu un autoturism te vei putea deplasa rapid pe toata perioada sederii tale aici. De asemenea organizarea unui team building la locul de munca, ai nevoie de o masina mai spatioasa , in acest sens companiile de rent a car Bucuresti pot fi un partener ideal de calatorie. Pentru ca stim cat de utila este o masina pentru fiecare client, Rent-a-car-otopeni.ro iti ofera cea mai accesibila si rapida varianta de rent a car Bucuresti. Masinile oferite de ei spre inchiriere sunt de foarte buna calitate, nu se impune o anumita limita de km si nu in ultimul rand livrarea acestora se face gratuit in aeroportul din Otopeni sau la adresa clientului din capitala. Puteti sa inchiriati de la ei o masina pe termen mediu sau lung, companiile pot beneficia si de servicii de leasing operational.

Ce ar trebuii sa stii inainte de a opta pentru rent a car Bucuresti si ce pasi trebuie sa urmezi

Piata serviciilor de rent a car din Bucuresti este una cat se poate de dezvoltata, oferta este cat se poate de variata, exista companii mici care ofera acest serviciu dar si multinationale. Atunci cand vine vorba de servicii de cea mai buna calitate cu siuranta va trebuii sa va indreptati atentia catre cei mai buni furnizori din domeniu. Probabil ca cei care sunt la prima inchiriere nu stiu ce anume trebuie sa caute la o companie profesionista, in continuare o sa va prezentam cateva dintre aspectele esentiale de care ar fi bine sa tineti seama:

  • Sa fie o agentie cu experienta pe acest segment de activitate si cu o flota cat se poate de diversificata de autoturisme, pentru a avea de unde sa alegeti modelul care vi se potriveste cel mai bine, o companie care se respecta ar trebuii sa aiba in parcul auto de la masini low cost si pana la masini de lux sau microbuze pentru a putea raspunde oricarei solicitari venite din partea clientilor.
  • Sa fie transparenta in ceea ce priveste costurile de inchiriere dar si in privinta clauzelor contractuale pe care va trebuii sa le respectati.
  • Sa va poate livra in orice moment masina la locatie, atat in aeroportul din Otopeni cat si clientilor care aleg servicii de inchirieri auto in capitala.
  • Sa prezinte in amanunt clientilor toate clauzele pe care le are in contract, de asemenea sa bifeze in acesta avariile pe care masina le are in momentul inchirierii, in acest fel sunt evitate situatiile neplacute de la restituirea masinii.
  • Sa ofere clientului consultanta dar si asistenta rutiera pe toata perioada contractuala, iar in caz de probleme cu masina inchiriata sa poata pune la dispozitie un alt model in cel mai scurt timp.
  • Sa ofere diversitate in metodele de plata, asta inseamna atat achitarea serviciilor de rent a car Bucuresti cu cardul de credit cat si in numerar.
  • Sa aiba tarife accesibile in functie de fiecare masina ce o ofera spre inchiriere.
  • Sa va ofere posibilitatea sa va rezervati online masinile, tot acolo ar trebuii sa fie afisate si conditiile de inchiriere dar si pretul total al masinilor in functie de perioada, la fel trebuie sa fie expusa si valoarea garantiei pe care clientul o va lasa in momentul inchirierii.

Toate acestea fiind spuse, veti gasi cea mai potrivita varianta de rent a car Bucuresti cu ajutorul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro Pe acest site veti gasi o flota impresionanta de masini, de la gama economica si pana la modele de lux, clauze contractuale transparente, experienta in domeniu si nu in ultimul rand masini sigure.