Invata sa folosesti optiunea de Handicap din oferta de pariuri tenis!

Calendarul competitional din tenis nu permite pauze foarte mari intre turneele importante si duelurile cu adevarat spectaculoase de la fileu, asadar foarte multi pariori dezvolta strategii de pariuri tenis in paralel cu fotbalul sau in perioadele de pauza din fotbal. Marile case de pariuri pun la dispozitie o diversitate de optiuni din tenis, asadar daca vrei sa iti diversifici portofoliul de pariuri, trebuie sa cunosti cat mai bine selectiile disponibile.

Marile turnee masculine, cat si competitiile importante din tenisul feminin, au fost dominate, in ultimii ani, de cateva nume sonore. Tocmai de aceea, pariurile pe victoria celor mai buni sportivi din tenisul mondial vor oferi cote foarte mici. Astfel, atunci cand este necesara echilibrarea raporului de forte din teren, trebuie sa stii ca ofertele de pariuri tenis iti pun la dispozitie selectiile pe handicap.

Selectia de pariuri tenis pe handicap – ce trebuie sa stii?

Daca vrei sa sustii jucatorul considerat mai slab sau crezi ca favoritul va confirma inca o data forta pe care o are, selectia de handicap din oferta de pariuri tenis este alegerea perfecta! Spre deosebire de fotbal, unde diferenta in cadrul acestui tip de pariu se face prin goluri, strategiile de handicap in tenis se bazeaza pe diferenta de game-uri din partida. Jucatorul mai slab va intra pe teren cu un avantaj virtual de cateva game-uri, iar pariorii trebuie sa anticipeze rezultatul final luand in calcul acest avantaj.

Astfel, chiar daca tenismenul favorit in meci castiga, tu poti castiga un pariu pus pe victoria jucatorului mai slab daca diferenta de game-uri este mai mica decat handicapul. Daca vrei o explicatie simpla a acestei optiuni din cadrul ofertelor, mai jos vei gasi un exemplu concret.

Jucatorul A: -3,5 game-uri

Jucatorul B: +3,5 game-uri

Jucatorul A este clar favoritul partidei, intrucat oferta de pariuri tenis anticipeaza ca acesta are puterea de a castiga la o diferenta mai mare de 3,5 game-uri. Evident, jucatorul B ar putea pierde la o diferenta mai mare de 3,5 game-uri. Indiferent de alegerea pe care o faci, pariul va fi castigator numai atunci cand sportivul pe care mizezi va evolua mai bine decat asteptarile casei de pariuri. Evident, pentru a nu ajunge la o situatie de egalitate, cele 3,5 game-uri vor insemna, in realitate, 3 sau 4 game-uri.

Tot ce conteaza pentru acest tip de selectie este numarul de game-uri adjudecate de fiecare sportiv pe durata meciului, rezultatul final neavand importanta. Sa presupunem ca meciul se desfasoara in 3 seturi, iar scorul final este de 6-4, 3-6, 6-4 in favoarea jucatorului A.

Adunate, game-urile castigate de jucatorul A vor fi 15, iar cele castigate de jucatorul B vor fi 14. Desi jucatorul A a castigat partida, pariul castigator (in situatia de handicap de mai sus) va fi cel pe jucatorul B. Oferta de pariuri tenis anticipase ca acesta va pierde la mai mult de 3,5 game-uri, insa el a pierdut la diferenta de un singur game.