Iti doresti un vestiar metalic practic si cu design aparte? Iata cateva exemple!

Multe categorii profesionale, precum doctorii, asistentii medicali, avocatii, cadrele militare, constructorii, inginerii sau angajatii din diverse centre comerciale ori magazine se lovesc des de necesitatea de a utiliza un vestiar metalic in timpul desfasurarii activitatilor de serviciu.

De asemenea, un vestiar metalic este adesea utilizat de clienti pentru a-si schimba vestimentatia obisnuita in cea specifica de antrenamente sportive, fie pentru a-si depozita temporar bunurile de valoare, pe parcursul unui program de antrenament la sala de fitness.

Un vestiar metalic este adesea utilizat adesea chiar si de catre performeri, artisti, actori sau cantareti, in „spatele cortinei”, unde isi depoziteaza lucrurile personale in timpul spectacolului.

Asadar, in piata de obiecte de mobilier de birou exista o sumedenie de modele de vestiare metalice, unele mai deosebite decat celalalte, in functie de necesitatile pe care acestea le satisfac.

Iata cateva exemple de vestiare metalice practice si cu design aparte, din care sa alegi modelul care iti satisface nevoile:

Vestiar metalic cu picioare si 3 usi color

Acesta este prevazut cu picioare de 15 cm, are o structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata si are dimensiuni de 1.050 x 350 x 1.800 mm. Vestiarul metalic cu picioare are usi dublu ranforsate dotate cu gauri de ventilatie in partea superioara si inferioara, fante de aerisire in acoperis, care asigura o buna circulatie a aerului si mentin lucrurile depozitate in interior fara mirosuri neplacute.

Vestiar metalic superventilat cu picioare si 1 usa

Vestiarul are o structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata cu grosimea de 0,6 mm si beneficiaza de o usa dublu ranforsata, dotata cu gauri suplimentare in partea centrala, pentru o ventilatie sporita. Dimensiunile relativ reduse, prin amprenta la sol de 500 x 500 x 1.800 mm, fac ca acest vestiar metalic sa fie foarte usor de folosit intr-un spatiu destinat garderobei. Pentru o buna circulatie a aerului la interior, acest model este proiectat cu fante de aerisire in acoperis, iar depozitarea lucrurilor in interior este mai sigura datorita balamalelor interne antiefractie.

La interior, acest model de vestiar metalic este dotat cu un raft in partea superioara, cu bara pentru umerase si perete despartitor pentru haine, pentru depozitarea separata a hainelor curate de vestimentatia murdara in urma activitatilor de munca.

Vestiarul poate fi utilizat in diverse scopuri, iar suportul de eticheta de pe usa va ajuta orice persoana sa identifice vestiarul destinat unei activitati specifice.

Vestiar metalic cu 2 usi Z Eco+

Unul dintre beneficiile acestor vestiare este ca sunt livrate in stare complet asamblata, ceea ce te scapa de bataia de cap a montajului specializat.

Ca si in cazul celorlalte piese de mobilier de mai sus, vestiarul metalic cu 2 usi Z are dimensiuni reduse de 400 x 450 x 1.800 mm si este fabricat din tabla sudata, de prima calitate, cu grosimea de 0,7 mm. In plus, beneficiaza de ranforsare pe interiorul celor 2 usi, cu profil metalic pentru intarirea acestora. De asemenea, acesta este compartimentat la interior, pentru a fi utilizat la depozitarea hainelor de diferite dimensiuni si este dotat cu bara individuala pentru umerase.

Daca ai nevoie de un vestiar metalic, viziteaza site-ul OfficeClass.ro, magazinul online de birotica, papetarie si mobilier de birou nr. 1 in Romania, unde poti gasi multe modele in functie de nevoile tale si poti comanda simplu si rapid piesele de mobilier necesare!