La ce trebuie sa fii atent atunci cand angajezi o agentie de video marketing?

In cazul in care detii sau administrezi un business la inceput de drum sau aflat cu un pas in spatele concurentei, indiferent de produsele sau serviciile pe care le comercializezi ori piata pe care iti desfasori activitatea, o agentie de video marketing te poate ajuta sa evoluezi.

Aceasta va realiza productii video avand in centrul lor brand-ul tau si oferta sa, scopul fiind acela de a creste notorietatea, vanzarile si publicul-tinta, ceea ce se traduce printr-o sporire a profitului, pe termen mediu si lung.

Continutul video este printre cele mai populare si urmarite pe internet in ultimii ani, atat datorita atractivitatii sale (imaginile in miscare vor fi intotdeauna mai interesante decat textele sau infograficele), cat mai ales gradului redus de atentie pe care il presupune urmarirea lor (studiile au demonstrat ca rabdarea utilizatorilor de internet este de 7-8 secunde).

O agentie video marketing de top va sti sa condenseze mesajul principal si sa transmita avantajele competitive ale business-ului tau intr-un clip de maximum 30-60 de secunde, amuzant sau care sa starneasca emotii si cu potential de viralizare pe retelele sociale.

Totusi, nu orice agentie de video marketing va duce la indeplinire acest deziderat si se va bucura de succes impreuna cu clientii sai, fie din lipsa de experienta, fie din rea-vointa. In aceste conditii, trebuie sa alegi o agentie de video marketing premium, cu o abordare originala pe piata si angajati cu practica indelungata in acest domeniu.

Spre exemplu, Videomaniax (www.videomaniax.ro) beneficiaza de aportul lui Ovidiu Joita, in calitate de CEO si Online Marketing Specialist cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, dar si al Filmmaker-ului de origine franceza Florian Tomasini, sef de promotie la absolvirea celei mai prestigioase facultati de profil din Franta.

Iata la ce trebuie sa fii atent atunci cand optezi pentru serviciile unei agentii de video marketing:

1. Creativitate. Studiile arata ca 95% dintre deciziile de cumparare sunt subconstiente, ele fiind luate in urma povestilor si emotiilor starnite de catre un brand, nu pe baza produselor ori serviciilor propriu-zise. In aceste conditii, daca munca unei agentii de video marketing este suficient de originala si diferita de concurenta, poti merge cu incredere pe mana ei!

2. Comunicare. La fel ca in orice tip de relatie, comunicarea dintre o agentie de video marketing si clientii sai este esentiala. Daca angajatii acesteia stabilesc termene clare („maine dupa-amiaza” si nu „spre sfarsitul saptamanii”), daca organizeaza intalniri regulate si sunt politicosi pe e-mail, ii poti alege fara dubii!

3. Rezultate. Nu in ultimul rand, eficienta trebuie sa fie cuvantul de ordine intr-o astfel de colaborare, iar, daca primele productii video nu au efectul scontat, este momentul sa rupi contractul. Videomaniax iti garanteaza, insa, ca nu va fi cazul si va veti bucura impreuna de succes!