Deschidere firmă în 2021: Fabrica-de-Firme.ro este alături de afacerea ta de la început!

Ianuarie 2021: Campania „Alături de afacerea ta de la început” lansată anul trecut de Fabrica-de-Firme.ro continuă și în 2021! La deschidere firma orice antreprenor la început de drum poate beneficia de pachete avantajoase ce includ servicii contabile pentru 3 luni, obținerea RUC-ului ori găzduire sediu social pentru o perioadă de un an.

Ideea de business are nevoie de o societate cu răspundere limitată (SRL) în cadrul căreia să poată fi desfășurată orice fel de activitate. De aceea, procesul de deschidere firma presupune înființarea unui SRL – forma juridică cea mai răspândită în momentul lansării unui business, datorită răspunderii limitate a asociaților.

În plus, pe lângă înființare SRL, orice afacere necesită evidență contabilă din partea unor specialiști avizați în consultanță juridică și comercială. Serviciile contabile vin în întâmpinarea nevoilor antreprenorilor de astăzi pentru a ține evidența contabilă și a salva timp prin încredințarea atribuțiilor de natură contabilă unor specialiști care să se ocupe de operarea documentelor, de calcularea impozitului ori de întocmirea balanței.

Serviciile de salarizare realizate de specialiști scutesc antreprenorii de timp pentru a putea rezolva cât mai multe aspecte administrative, întrucât de salarizare se vor ocupa consultanții specializați în asistență juridică și comercială.

Certificatul de înregistrare în scopuri de TVA se poate obține doar pe baza întocmirii unui dosar ce va fi depus la Administrația Financiară. În acest sens, consultanții Fabrica-de-Firme.ro vor asista și îndruma în realizarea dosarului și parcurgerea pașilor necesari.

Sunt situații în care se cer registre contabile obligatorii cum ar fi Registrul Unic de Control. Managerii pot lăsa acest demers pe seama specialiștilor Fabrica-de-Firme.ro care se vor ocupa cu seriozitate și rigurozitate.

Fabrica-de-Firme.ro propune două pachete de servicii prin care le oferă clienților posibilitatea de deschidere firma, servicii contabile, obținerea RUC-ului și chiar găzduire sediu social pe o perioadă de un an.

Primul pachet este în valoare de 1250 lei și cuprinde 3 luni de servicii de contabilitate și obținerea RUC-ului pentru care clientul beneficiază în mod gratuit de înființarea unei societăți cu asociat unic. Prin urmare, achiți 1250 lei pentru care primești servicii de 1699 lei, întrucât costul pentru deschidere al unui SRL este de 449 lei, însă dacă achiți pachetul promoțional, vei scuti această sumă.

Pachetul al doilea din oferta Fabrica-de-Firme.ro propune o ofertă mai complexă ce presupune deschidere firma cu servicii complete. Clienții au opțiunea de a alege să obțină și Codul de Identificare Fiscală (CIF) Intracomunitar la un preț mai mic decât cel obișnuit. Pe baza ofertei exprimate mai sus, beneficiarul va achita o sumă în valoare de doar 200 lei, în locul costului obișnuit de 300 lei.

Pentru procesul de deschidere firma, la pachetul în valoare de 1740 lei cu servicii complete clientul primește timp de 3 luni servicii de contabilitate, obținerea RUC-ului, dar și găzduire sediu social pe perioadă de un an pentru care beneficiază în mod gratuit de deschidere firma cu asociat unic. 

Prin urmare, ca antreprenor achiți 1740 lei pentru care primești servicii în valoare de 1950 lei, întrucât costul inițial pentru găzduire sediu social pe o perioadă de un an este de 700 lei, însă dacă achiți pachetul promoțional, vei scuti 210 lei din această sumă și vei achita doar 490 lei.