La cine poti apela pentru tractări non stop?

-“Alo, tractări?” – cât de importantă este întrebarea într-un context în care autovehiculul nu mai poate fi deplasat din locul în care se află, altfel decât prin servicii de tractări auto?

-“(…) În cel mult 30 de minute o echipă va ajunge la d-voastra” – şi cât de mult înseamnă pentru şoferul care se confruntă cu probleme în trafic, un astfel de răspuns?

Răspunsurile corecte la aceste întrebări le pot oferi doar cei care au avut astfel de experienţe. Doar ei sunt cei care ştiu prin ce stări au trecut constatând că maşina nu mai porneşte, parcă, din senin, sau au fost implicaţi într-un accident în urma căruia a fost imposibil să mai poată deplasa cu autovehiculul avariat.

Cum “paza bună trece primejdia rea”, contactul unei firme de tractari auto, cum este AloTractari.ro, nu ar trebui să lipsească din telefoanele şoferilor. Evenimentele în trafic nu se programează, apar pe neaşteptate, iar atunci când apar, soluţia ar trebui să fie la îndemână.

AloTractari este o companie care asigură servicii de tractări auto cu acoperire naţională

Având în vedere că Alo Tractări are nu mai puţin de 200 de parteneri în toată ţara, este simplu de înţeles că oriunde apar probleme care necesită tractări, soluţia poate fi oferită în cel mai scurt timp. Toate echipele care intervin la locul în care sunt solicitate sunt disponibile non stop şi pot să ajungă la client în cel mult 30 de minute.

Potrivit managementului companiei, echipele de intervenţie ajung în timp optim la faţa locului, mai ales în zonele în care s-a constatat că nevoia de tractări este mai mare. Prin urmare, solicitărilor pentru tractări auto Ilfov, toate sectoarele capitalei, Constanța, Braşov, Cluj, Timişoara şi Iaşi, le sunt oferite soluţii în cel mai scurt timp.

Compania le propune clienţilor săi preţuri corecte, accesibile

Un alt motiv pentru care este important ca numărul de telefon al companiei să se afle în agenda telefonică a oricărui şofer, este legat de preţuri şi de posibilitatea de a fi reduse. La modul general, preţurile pentru serviciile de tractări şi asistență rutieră oferite de firmă sunt accesibile, fiind stabilite în funcţie de categoriile de greutate ale maşinilor.

În plus, consturile pot fi mai mici prin programarea tractării, la o dată ulterioară. În astfel de situaţii, în anumite condiţii, preţul poate fi mai mic cu până la 80%.

Alte avantaje importante pentru cei care au nevoie de tractări, includ următoarele aspecte:

  • echipele de intervenţie sunt formate din personal cu experienţă, capabil să acţioneze individual, de la caz, la caz. Personalul de pe autospecialele de intervenţii pot să constate defecţiunile şi să ofere sfaturi în cunoştinţă de cauză;

  • în cazul în care tractările se programează cu minim trei zile înainte, şoferul va obţine un discount;

  • în situaţiile în care reparaţiile auto se fac în service-ul WLC, proprietarii maşinilor pot să beneficieze de un discount de până la 100%, pentru tractări;

  • asigurarea auto în timpul transportului (poliţa CASCO şi CMR).

Toate aceste avantaje îi determină pe cei care au beneficiat de ele să revină la Alo Tractări, ori de câte ori situația o impune.