La doar o lună de la lansarea iMac, iPad Pro, AirTags și Apple TV, Apple lansează noi produse în mai

După evenimentul de primăvară Apple, care a avut loc pe 20 aprilie și înainte de Conferința Mondială a Programatorilor Apple, care se va desfășura pe 7 iunie, calendarul companiei se anunță aglomerat chiar și în luna mai a anului curent.

După evenimentul de primăvară Apple, care a avut loc pe 20 aprilie și înainte de Conferința Mondială a Programatorilor Apple, care se va desfășura pe 7 iunie, calendarul companiei se anunță aglomerat chiar și în luna mai a anului curent.

Apple a lansat recent noul iMac de 24 inch cu chip M1, noul iPad Pro, un model proaspăt al Apple TV și mult așteptatul produs de localizare AirTags și se pare că nu va aștepta până pe 7 iunie pentru noi lansări de produse. În 2019, când a lansat iPhone 11, o serie la fel de amplă de produse fusese lansată la începutul verii.

Astfel, luna aceasta, Apple a lansat deja pe 4 mai MacBook Pro, pe 12 mai a făcut un update pentru Logic Pro pe 12 mai, va lansa noua aplicație Apple TV pe 13 mai și urmează să lanseze noul MacBook Pro pe 21 mai, respectiv noul iPod touch pe 28 mai. Specialiștii au făcut câteva pronosticuri cu privire la toate produsele pe care companie le-ar putea anunța în 2021, înainte de summitul din iunie sau cel târziu în cadrul acestuia:

MacBook Pro de 14 inch

Cu siguranță, Apple ar putea aștepta marele eveniment pentru a dezvălui noua versiune MacBook Pro de 14 inch, despre care se vorbește deja în piață. Ne așteptăm ca aceasta

14in MacBook Pro cu același chip M1 menționat anterior, în formatul M1X. Însă, Conferința Mondială a Programatorilor Apple ar putea fi, totodată, locul potrivit pentru ca Apple să vorbească despre M2, succesorul chipului M1, pe care ne așteptăm să îl vedem pe iMac-ul de 27 inch și pe MacBook Pro de 16 inch.

Noile căști wireless AirPods

Indiferent dacă ai un iPhone 12 sau un model mai vechi sau mai nou, știi deja că vechiul model de căști AirPods vor avea parte de o actualizare. A doua generație de AirPods a fost lansată în 2019, în urmă cu 2 ani. Ne așteptăm ca Apple să lanseze o versiune nouă, tocmai pentru că update-ul iOS 14 beta include o referință la HiFi audio, echivalentul audio al high resolution. Totodată, este posibil ca Apple să le pună la dispoziție utilizatorilor o nouă versiune de Apple Music, care să redea audio la această calitate înaltă, pe care, probabil, o vor putea reproduce doar noile AirPods Pro și AirPods Max.

Update-uri ale sistemului de operare

Apple deja testează versiunea beta a iOS 14.6, iPadOS 14.6 și macOS Big Sur 11.4. Așa cum am menționat, update-ul ar putea include high-res audio pentru Apple Music. Ne așteptăm ca brandul să fie gata să lanseze aceste update-uri înainte de Conferința Mondială a Programatorilor Apple, tocmai pentru ca focusul la eveniment să fie pe iOS 15 și macOS12.

Noul Apple TV + o serie de emisiuni

Două dintre cele mai populare emisiuni de pe Apple TV+ revin în luna mai: noul sezon al Mythic Quest va începe pe 7 mai, iar noul sezon Trying este așteptat în data de 14 mai.

Apple nu se dă în lături de la progres și se pare că nu așteaptă marile evenimente pentru lansarea unor noi produse. Compania este recunoscută pentru inovație și actualizare a produselor și continuă lansările în stilul care a consacrat-o: curajos și fără complicații.

Sursă foto: Pexels