La RCA-Ieftin.ro vei afla simplu și rapid prețul unui RCA cu ajutorul unui calculator de asigurare auto!

Martie 2021: Oferta propusă de firma intermediară de asigurări RCA-Ieftin.ro propune un serviciu util pentru șoferii auto care doresc să încheie asigurari online și să consulte simplu și rapid prețul unui RCA prin intermediul unui calculator asigurare auto.

RCA-Ieftin.ro propune o modalitate eficientă pentru șoferii care vor să încheie asigurari online simplu și rapid, fără prea mari bătăi de cap. Ofertele de preț sunt disponibile direct pe site-ul celor de la RCA-Ieftin.ro imediat după introducerea datelor într-un calculator asigurare auto.

Acest calculator asigurare auto funcționează după următoarele principii: 

  1. Introduci datele șoferului
  2. Introduci datele mașinii
  3. Primești ofertele numaidecât!

Restul detaliilor despre ce date trebuie introduse vei afla direct pe site-ul lor, în secțiunea RCA sau CASCO, în funcție de tipul cărei asigurari online îți e necesară. Oferta RCA-Ieftin.ro vine ca o soluție la drumurile petrecute în căutarea celui mai ieftin asigurator. Obținerea unei asigurari online este, așadar, făcută mai facilă atunci când folosești un calculator asigurare auto.

RCA-Ieftin.ro calculator asigurare auto promite să „facă treaba în locul tău ”, așa cum declară experții RCA-Ieftin.ro, fiindcă oferă șoferilor posibilitatea să găsească prețul cel mai bun al unei asigurari online potrivit buzunarului și în funcție de datele introduse de aceștia. 

Acest calculator asigurare auto îți va furniza ofertele de preț, în funcție de datele pe care tu le introduci în câmpurile libere – datele șoferului și ale mașinii pe care vrei să o asiguri. Din acest motiv, este necesar să completezi corect datele și să fii cât mai aproape de adevăr pentru a obține o ofertă, în funcție de de ce posibilități financiare dispui.

„Dacă folosești RCA-Ieftin.ro calculator asigurare auto și hotărăști că ai descoperit o ofertă care chiar se potrivește și care este bună și la preț, o poți comanda instant pe site! În cazul în care te răzgândești și nu mai vrei respectiva poliță, atunci o poți refuza, chiar dacă tranzacția online a fost făcută.”, afirmă specialiștii RCA-Ieftin.ro.

 

Despre RCA-Ieftin.ro/Pint.ro Broker de Asigurare SRL

Pint.ro Broker de Asigurare SRL/RCA-Ieftin.ro este o companie intermediară de asigurări (auto, locuință, medicală de călătorie) înscrisă în Registrul Brokerilor sub numărul RBK-569 și autorizată de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor – CSA (după noua denumire Autoritatea de Supraveghere Financiară – ASF) prin decizia nr. 376/18.05.2009 și are ca obiect principal de activitate intermedierea de asigurări (cod caen 6622).

RCA-Ieftin.ro a luat naștere în anul 2006 și se află în slujba șoferilor care își doresc să afle ușor tariful asigurării pentru mașina, locuință sau asigurarea medicală de vacanță. Misiunea lor este să pună omul înainte de orice. „Am început fără prea multe resurse, însă cu dorința de muncă și de a învăța, de a trata clienții cum ne dorim noi să fim tratați. Am observat că acest lucru este simplu, dar nu ușor și mai puțin frecvent ca standard în România.”