Conferă eleganță locuinței tale, cu mobilă modernă și de calitate!

Casa este spațiul în care amprenta personală este exprimată de către stilul și trăinicia pieselor de mobilier. Ne dorim ca spațiul nostru privat să aibă o atmosferă primitoare, să ne reflecte preferințele estetice și nevoia de funcționalitate. Pentru a amenaja și a însufleți o locuință pe gustul nostru avem nevoie să îi imprimăm un caracter unic, oferit de un mobilier de calitate, cu un design special.

Acum ai posibilitatea să alegi mobilă modernă, de o calitate desăvârșită, oferită de unul dintre cei mai renumiți producători de mobilă din România.

Amenajează-ți casa visurilor tale, cu mobilă de calitate!  

Atunci când cauți mobilă nouă, există două atribute importante de care este bine să ții cont – design-ul și calitatea fabricației. Design-ul mobilei va asigura latura estetică a fiecărei încăperi din casa ta. Privirile vor fi direcționate către aceste piese cu valențe estetice, ce vor dicta design-ul general al unei încăperi.

Calitatea fabricației ține de materialele folosite la realizarea mobilei, modul de asamblare și anumite detalii ce conferă rezistență în timp. Calitatea stă de asemenea în detalii, iar detaliile accentuează caracterul unic al unui mobilier de valoare:

 • Canturi rotunjite și suprafețe fine la atingere
 • Mânere din piele sau din porțelan
 • Feronerie Hettich
 • LED-uri incorporate
 • Sistem silențios de închidere uși și sertare
 • Tratare cu substanță ignifugă
 • Lemn din esențe nobile

Mobila de calitate va conferi mereu un aer rafinat și ospitalier locuinței tale. Este important să alegi piese trainice, atunci când dorești să primeze calitatea până la cel mai mic detaliu. Indiferent dacă schimbi decorul casei, sau mobilezi o locuință nouă, alegerea mobilei ar trebuie să fie un act plăcut, în care să alegi piese rafinate și rezistente.

Permite eleganței să facă parte din atmosfera casei tale!

Mobila este în măsură să creeze decorul casei tale și să-i confere atmosfera pe care o râvnești. Din acest motiv, mobila trebuie să răspundă necesităților tale de amenajare a spațiului. După alegerea pieselor de mobilier dominante, poți adaugă o tușă de stil cu ajutorul pieselor home & deco:

 • corpurile de iluminat – lustrele, lampadarele sau veiozele, ce pot accentua anumite zone, sau pot însufleți o încăpere;
 • piesele de mobilier ce aduc o notă de rafinament – măsuțele de cafea sau module TV;
 • elementele textile – covoarele și cuverturile, care pot îmbracă încăperea, conferindu-i o paleta cromatică predominantă, alături de mobilierul principal.

Dacă dorești să oferi celor mai năzdrăvani membrii ai familiei un decor pe gustul lor, poți alege un mobilier special conceput pentru ei. Camera copiilor formează un univers unic, ce poate fi hrănit cu povești și aventuri. Piesele de mobilier pun accentul în acest caz pe simplitate și funcționalitate, asocieri cromatice inspirate, toate înglobate într-o tematică sugestivă.

Ia decizia cea mai bună atunci când vine vorba de familia și casa ta!

La Alfemo poți găsi o ofertă variată de mobilă de calitate și funcțională, ce te va ajuta să creezi o atmosferă ideală căminului tău:

 • dormitoare complete
 • mobilier de living modern
 • mobilier dining pentru o armonie perfectă la masă
 • canapele, colțare și fotolii pentru o relaxare desăvârșită

Descoperă colecțiile de mobilier special concepute pentru încăperile casei tale și alege piesele ce corespund cel mai bine preferințelor și nevoilor tale și ale familiei. Toate piesele de mobilier sunt gândite pentru a îngloba acele atribute ce le fac unice – funcționalitate, calitate și estetică atrăgătoare.