Laminatorul de documente – Util pentru protejarea actelor tale!

Laminatorul de documente va este util atat la birou cat si acasa! Cu ajutorul unui astfel de aparat veti putea sigila documentele, actele si hartiile importante avand siguranta ca acestea vor fi protejate perfect si pentru un timp indelungat!

Multe documente si acte importante trebuie sa pastrate la loc sigur si evident, in siguranta, motiv pentru care sunt foarte atenti cum si unde le depozitam. De cele mai multe ori alegem sa le pastram in folii de plastic in bibliorafturi sau mape, insa aceasta modalitate de conservare poate intampina anumite accidente de care nu suntem constienti in timp util si in final descoperim ca documentele noastre s-au deteriorat si nu mai ai nicio valoare, iar unele dintre ele poate nu se mai pot duplica. In acest sens, cea mai buna metoda de protejare a documentelor este laminarea acestora, care se realizeaza usor si perfect cu ajutorul unui laminator, un aparat ideal si de nelipsit atat la birou cat si acasa.

Aceste aparate de laminat documente sunt niste ajutoare eficiente pentru protejarea permanenta a documentele, iar printre cele mai reprezentative in acest sens sunt cele cu care se poate realiza laminarea la cald cat si la rece.

Ce presupune laminarea unui document?

Laminarea este procesul de sigilare completa a documentelor importante si presupune lipirea foliilor de plastic pe ambele suprafete ale documentului, caldura si adezivul special leaga astfel plasticul de hartie si il sigileaza complet si ireversibil.

Care sunt avantajele laminarii documentelor?

Fabricate din plastic rezistent si calitativ, foliile de laminat protejeaza documentele impotriva zgarieturilor, lichidelor si petelor si chiar si impotriva luminii UV. Laminarea unui document va preveni de astfel si deteriorarea hartiei in contactul cu apa sau umezeala sau manipularea acestuia cu mainile murdare. Mai mult decat atat, odata ce documentul este sigilat se va reduce riscul de decolorare, iar culorilor isi vor pastra intensitatea in timp.

Aparat de laminat documente la cald sau la rece? Cum realizam corect laminarea?

Unele documente sunt sensibile la caldura si risca sa fie deteriorate in timpul procesului de laminare, iar printre acestea se numara fotografiile, imaginile cu ultrasunete sau chiar si hartiile scrise de mana. Laminarea acestora se efectueaza cu un aparat de laminat la rece, iar pentru documentele precum diplome, certificate si proiete de job setarea aparatului pe functia de laminare la cald functioneaza excelent.

Ce fel de hartii putem lamina ajutorul unui aparat de laminat?

Fie ca vorbim despre utilizarea unui aparat de laminat pentru uz personal sau profesional, cu ajutorul acestuia putem sigila urmatoarele hartii:

  • Diplome
  • Certificate de competeta/realizare
  • Proiecte importante
  • Printuri de arta
  • Lucrari de arta
  • Meniuri de restaurante
  • Carti de vizita
  • Desene si proiecte scolare

In activitatile de birou ne folosim zilnic de diverse aparate si produse de birotica, articole care ne ajuta sa ne eficientizam atat munca cat si timpul, insa nu sunt putine momentele in care laminarea unui document este necesara si atunci realizam ca merita sa investim sa facem o achizitie in acest sens. Putem alege astfel un laminator A3 sau A4, cu functia de laminare la cald sau la rece sau un aparat care functioneaza cu ambele tipuri de sigilare si vom descoperi foarte rapid utilitatea lui.

Astfel de aparate de laminat pentru documente A3 sau A4, cu functie de laminare la rece sau la cald sau cu ambele functii, performante si de o calitate premium puteti achizitiona cu incredere din magazinul online Cartuseria.ro, un magazin online destinat nevoilor tale!