Life Dental Spa, afacerea anului în stomatologie. Participă și tu!

Life Dental Spa, rețeaua de clinici care se extinde în toată țara

Life Dental Spa, brandul renumit sub care activează patru clinici stomatologice din București, Iași și Cluj-Napoca se bucură de un real succes, grație ultratehnologiei laser, care face posibilă efectuarea tratamentelor dentare fără ace, fără freză și fără durere. Anul acesta sunt în deschidere șase clinici Life Dental Spa, iar misiunea lor este continuarea extinderii, pentru a-i ajuta pe românii din toate orașele mari din România să beneficieze de îngrijire dentară de înaltă calitate. 

Din acest motiv, Life Dental Spa caută parteneri dispuși să ia parte la extindere, devenind managerii clinicilor viitoare.

Intră și tu în capitalul companiei Life Dental Spa care, în prezent, deține 4 clinici stomatologice laser!

Conducerea medicală a clinicilor Life Dental Spa este responsabilă de un dr. de prestigiu, Cristina Obreja, specialist în laser dentar, competență dobândită în urma absolvirii Masterului de Stomatologie Laser în cadrul Universității Aachen, Germania. Cristina Obreja este susținută de o echipă de medici profesioniști cu înaltă calificare.

De asemenea, datorită managementului eficient al directorului general, Ștefan Obreja, Life Dental Spa este astăzi o garanție a succesului, pe cale să se extindă în cel puțin 50 de orașe din România. 

Există bunăvoință semnificativă datorită numărului extins de pacienți al lanțului de clinici Life Dental Spa, care generează venituri lunare abundente. 

Toate clinicile au facilități și echipamente si pot depăși o cifră de afaceri de 1 mil. de euro anual per clinică.

Life Dental Spa caută un partener care să participe la capital pentru a prelua între 10-40% 

Life Dental Spa menține o rentabilitate ridicată pentru parteneri. Dacă dorești un parteneriat de succes și să-ți transformi afacerea în prosperitate financiară și succes garantat, Life Dental Spa este oportunitatea ideală! Fără riscuri, poți obține o profitabilitate ridicată în toate orașele mari din România, doar cu Life Dental Spa!

Life Dental Spa, clinicile dentare care s-au transformat într-o afacere înfloritoare, eficientă și de impact te ajută să îți dezvolți afacerea la standarde înalte.

Cu scopul de a aduce stomatologia la un alt nivel pe teritoriul întregii țări, Life Dental Spa a adoptat o abordare biocompatibilă, care protejează și garantează sănătatea generală a pacientului. De asemenea, concepția modernă bazată pe stomatologia holistică, specializarea medicilor dentiști în toate domeniile stomatologiei, perfecționarea lor continuă, ședințele individuale și de grup de coaching, investirea în tehnologii și echipamente de ultimă generație, locațiile ultracentrale fac din Life Dental Spa un succes atât financiar, cât și moral.

Avantajele clinicilor Life Dental Spa  sunt demne de luat în considerare când dorești investirea într-un brand național. Alege Life Dental Spa și beneficiază de avantajele unei afaceri de succes!