Livrare spre mai multe adrese – noul serviciu gourmetGIFT.ro pentru comenzi de coșuri cadou de Crăciun

Ținând cont de restricțiile și recomandările existente în prezent cu privire la distanțarea dintre persoane, gourmetGIFT.ro, magazinul online specializat în coșuri cadou rafinate pentru orice ocazie, a lansat un serviciu care presupune o comandă cu posibilitatea de livrări multiple de produse direct la adresele destinatarilor. Opțiunea se aplică la cerere și este o facilitate ce limitează puternic interacțiunea personală a clientului cu cei ce urmează să primească respectivele cadouri. În plus, se economisește mult timp, căci totul este organizat perfect din momentul efectuării comenzii, sistemul fiind în același timp unul foarte elegant, modern, nu doar adaptat contextului special din această perioadă.

„Noua facilitate gourmetGIFT concepută pentru mediul de afaceri vine în întâmpinarea celor care se ocupă de alegerea și transmiterea cadourilor de Crăciun pentru angajați, clienți, parteneri. În funcție de organizarea din companie, poate fi vorba despre departamentele de HR, de marketing, de PR, office sau management. Rezultă timp prețios câștigat pentru clienți, care aleg datele de livrare, comandă cadouri de Crăciun la cele mai bune prețuri din România, cadouri ce ajung unde se dorește, exact când se dorește. Totul este flexibil, căci ne poziționăm nu doar ca furnizor, ci și ca partener al clienților. Serviciul cu livrare multiplă este ideal și pentru firmele cu multe unități la nivel național, cărora le asigurăm un management simplu, unitar, complet al cadourilor de Crăciun”, explică Floriana Tiron, owner gourmetGIFT.

Brandul gourmetGIFT are o reputație impecabilă pe piața de coșuri cadou și pe segmentul de produse gourmet premium, consolidată de-a lungul a peste 10 ani. Magazinul online, creat pe sistemul de one stop shop în materie de cadouri corporate și cadouri pentru orice ocazie personală, oferă coșuri cadouri exclusiviste, mărci premium și de lux de băuturi rafinate, ciocolată, cafea și selecții dulci premium. Unele produse pot fi comandate individual, dar focusul este pe oferirea de pachete de produse, inclusiv coșuri cadou.

Aceste produse alăturate sunt selectate astfel încât să se potrivească perfect, să ofere anumite mesaje (mulțumire, felicitare, dragoste, recunoștință, prietenie) și să impresioneze atât individual, cât și prin alăturarea ideală de branduri, arome, gusturi fine. Articolele de tip coș cadou de Crăciun, precum și toate celelalte coșuri cadou pentru orice ocazie, punctează atât la capitolul estetic, cât și la experiența gourmet.

A comanda de la distanță cadouri de Crăciun este soluția ideală mai ales în contextul pandemiei de Covid-19. Se evită aglomeația din magazine, există certitudinea stocului (pentru comenzile plasate cât mai din timp), prețurile sunt minime. Managementul cadourilor de Crăciun, o chestiune importantă în foarte multe firme, poate fi externalizat parțial sau complet, în funcție de modul în care dorește clientul să abordeze acest aspect. Cert este că gourmetGIFT.ro are experiența și soluțiile necesare pentru ca toate serviciile să fie oferite la nivel de excelență.

.