Magazin agricol online.

Agriplant.ro – compania are ca domeniu de activitate comercializarea produselor fitosanitare (erbicide, insecticide, fungicide, acaricide, tratament samanță, îngrasăminte chimice, etc)

Pe langă faptul că avem pe site-ul nostru https://www.agriplant.ro/ o gamă largă de produse de cea mai bună calitate, dar și accesibile ca raport calitate preț, societatea mai are un avantaj și anume, experienta noastra din domeniul agricol, deoarece si noi provenim din randul horticultorilor, ceea ce inseamnă ca intelegem mai bine nevoile clientilor, oferindu-le atat cele mai bune produse, dar si cele mai utile sfaturi pentru a obtine culturi productive si de o calitate excelenta.

Colaborăm cu branduri de renume, recunoscute ca principalele producătoare de semințe și materiale săditoare pe plan internațional, companii ce investesc enorm în tehnologia și cercetarea semințelor, acordând o mare atenție procesării seminței. pentru ca produsele oferite catre dumneavoastră  să fie de cea mai buna calitate.

Printre calitățile ce recomandă semințele noastre, și mai ales acești producători putem enumeră: semănarea mult mai ușoară a acestor semințe; rasarirea uniformă; protecția mai eficientă împotriva ciupercilor și dăunătorilor și o producție mult mai mare.

Comercializam o gama larga de produse

Erbicide:

Beloukha –  Mod de actiune: Beloukha este un erbicid total impotriva buruienilor anuale monocotiledonate si dicotiledonate in cultura vitei de vie. Mai mult, Beloukha poate fi utilizat pentru plivitul lastarilor de pe tulpina vitei de vie, dar si pentru defolierea/desicarea culturilor de cartof. Contine substanta activa acid pelargonic (acid nonanoic), care este 100% de origine vegetala. Beloukha are o actiune de contact, bine definita – tesutul tratat al plantei moare dupa 2-3 h de la aplicare, din cauza deshidratarii. Deoarece, Beloukha nu are un efect sistemic si nu se transloca, nu afecteaza radacinile plantei.

Fungicide:

Aliette 80 WG este un fungicid sistemic cu o capacitate de penetrare în plante foarte buna. Odata patruns în planta, el se remarca printr-o mobilitate foarte mare în toate tesuturile si printr-o distributie descendenta si ascendenta, fapt care permite protejarea pe o lunga perioada de timp a organelor vegetative si fructifere, inclusiv a cresterilor noi.

Insecticide / Acaricide:

Teppeki este un aficid sistemic cu o eficacitate dovedita impotriva afidelor, indiferent de stadiul de dezvoltare al acestora. Eficacitatea substantei active flonicamid nu este dependenta de conditiile climatice (temperatura, lumina, precipitatii survenite in interval de 3 ore de la tratament). Substanta activa flonicamid actioneaza prin blocarea nevoii de hranire a daunatorului (la mai putin de o ora de la aplicarea tratamentului), atat prin ingestie cat si prin contact.

Fertilizanti foliari

AMINOPLANT® se aplică foliar, folosind dozele menționate în tabelul de mai jos, prin pulverizare, la tomate, ardei gras, castraveți, cartof.

Se recomandă aplicări în momentele critice de dezvoltare a culturilor, în volumele
recomandate în tabelul de mai jos, cu recomandarea de repetare a aplicărilor la
10-14 zile.

Daca aveți nevoie de orice produs pentru culturile dvs. vă stam la dispoziție cu experiza noastră în acest domeniu. Specialiștii noștri sunt gata să va ajute și să vă ofere sfaturi și soluții optime pentru culturile dumnavoastră.

Ne puteți aplela la numerele de telefon 0763-693.271 – 0748-132.173 ori direct pe site-ul nostru agriplant.ro