Magazinul de echipamente foto-video Photosetup raportează o creștere a cifrei de afaceri de 70% în anul 2021

În ciuda impedimentelor aduse de pandemia de Covid-19, anul 2021 s-a dovedit a fi unul extrem de profitabil pentru magazinul de echipamente foto-video Photosetup, aceștia înregistrând o creștere a cifrei de afaceri cu 70%, comparativ cu anul 2020. Printre factorii care au stat la baza creșterii se numără măsurile adaptive și inovative implementate cu succes, colaborările și parteneriatele cu branduri apreciate la nivel național și mondial, dar și calitatea și competența de care Photosetup a dat dovadă de-a lungul timpului.

O experiență mai bună de cumpărare

Unul dintre factorii care au dus la această creștere este preocuparea continuă pentru a oferi o mai bună experiență de cumpărare pasionaților de fotografie și videografie. Astfel, încă de la sfârșitul anului 2020 au ales să realizeze o schimbare, trecând la un showroom mai spațios, în cadrul căruia clienții pot testa o gamă variată de aparate foto și obiective, printre acestea aflându-se și modele de ultimă generație. De asemenea, sunt organizate ocazional evenimente și traininguri de tip “hands-on”, realizate în parteneriat cu Canon, în cadrul cărora pasionații pot avea parte de o experiență de învățare diferită, bazată pe practica. În plus, ca element de noutate pe piață, Photosetup este singurul magazin dedicat foto-video care integrează un studio de creație destinat creatorilor de conținut. În cadrul acestuia, oricine poate testa echipamente performante, de la camere video și până la mixere sau sisteme audio specializate.

Parteneriate de succes

Consolidarea poziției sale pe piața furnizării de echipamente foto, video, live-streaming, este realizată și prin intermediul numeroaselor parteneriate încheiate cu succes. În anul 2021, Photosetup devine partener Canon PRO, fapt ce duce la creșterea portofoliului de camere foto aflate la mare căutare, precum cele mirrorless, dar și de obiective foto, astfel oferind o gamă mai variată de echipamente Canon destinate atât vânzărilor directe, cât și sectorului B2B. Tot grație parteneriatului Canon PRO, clienții beneficiază de oferte mai bune, dar și de evenimente și workshopuri dedicate pasionaților de fotografie și videografie. În anul 2021, Photosetup a fost partener al celui mai mare proiect de fotografie și film documentar din țară – “România Sălbatică”, în cadrul căruia a susținut activ echipa de producție a filmului documentar prin oferirea echipamentelor necesare, albumul fiind lansat tot în studioul acestora.

Calitate și competență

Ascensiunea magazinului foto-video este datorată și expertizei în furnizarea de soluții complete pentru creatorii de conținut. Echipa formată din oameni competenți și dedicați investește în mod constant timp pentru a ajuta fiecare client să găsească soluția perfectă pentru acesta. Acest lucru poate fi observat și prin faptul că, în ciuda problemelor de disponibilitate existente pe piață, Photosetup a menținut constat o foarte bună colaborare cu producătorii de echipamente foto-video, astfel încât, au fost asigurate în permanență stocuri pentru clienți.

Photosetup investește constant în inovație și dezvoltare, de aceea reușește să se mențină în topul preferințelor consumatorilor din sfera echipamentelor foto-video. Consultanții dedicați vă așteaptă în showroom-ul Photosetup, pe strada Uranus 98, din București, unde vă puteți bucura de o experiență unică, de cumpărare.