Marvomil Rent A Car Timisoara, inchirieri auto aeroport Timisoara masini automate si cu 7 locuri

Ca sa nu aveti surprize neplacute noi, de la Marvomil Rent a Car Timisoara , va recomandam sa va documentati privind conditiile de inchiriere inainte de preluarea masinii, sa stiti ce drepturi si obligatii aveti in relatia cu furnizorul, cu autoritatile si cu tertii. .Înainte de închirierea mașinii se recomandă să compari ofertele, astfel încât cea aleasă să corespundă nevoilor tale, disponibilităților și bugetului alocat.

De regulă, serviciile de inchirieri auto timisoara ieftin aeroport pe care le oferim au in vedere mai multe considerente. Iata ce informatii trebuie sa va ofere platformele online de inchirieri auto inainte de rezervare:

-categoria, marca, tipul si clasele masinilor de inchiriat;

-dotarile suplimentare ale masinii;

-varsta si permisul de conducere;

-metodele de plata acceptate;

– documentele necesare la preluarea masinii;

– tariful de inchiriere cu toate serviciile incluse si taxele suplimentare;

-conditiile de inchiriere ale companiilor de inchirieri partenere;

-conditii de livrare si returnare ale masinii;

-modificarea si anularea rezervarii;

-ce acopera asigurarile incluse in contract.

De regula, tariful inchirierii include asigurarea de raspundere civila RCA. Unele companii rent a car (printre care si noi) includ in oferta si asigurarea CASCO. Intrebati ce conditii si costuri se aplica pentru cazurile de furt al masinii.

In general, toate aceste informatii, contractul de inchiriere, termenii si conditiile companiei furnizoare sunt redactate in limba statului din care inchiriati masina, dar, la cerere, o companie serioasa va va prezenta fara probleme versiunea in limba engleza. In orice caz, daca nu intelegeti contractul, nu-l semnati! Daca este totul in regula si semnati contractul, pastrati exemplarul vostru si dovada platii pentru serviciile de inchiriere si a constituirii garantiei.

Nu încerca să te ghidezi doar după preț, condițiile de închiriere sunt cele care ar trebui să îți ofere siguranța unei închirieri fără probleme! Înainte de a rezerva online o mașină, se recomandă să verifici ce au spus alți consumatori despre compania de la care vrei să închiriezi mașina sau despre platforma web. Înainte de a proceda la rezervarea efectivă a mașinii trebuie să citești condițiile generale de rezervare și condițiile de închiriere ale companiei de inchirieri auto Timisoara ieftin aeroport, pentru a cunoaște excluderile și limitările de răspundere ale companiei, dar și pentru a fi sigur că îndeplinești toate cerințele solicitate, cum ar fi de exemplu deții un card de credit și nu unul de debit, ai permis de conducere valabil și cu o anumită vechime. In ce ne priveste, in calitate de lider national al pietei de inchirieri auto, salutam masurile ce aduc servicii mai bune la nivel UE si va asiguram ca suntem, ca intotdeauna, pregatiti sa va oferim o calatorie sigura si placuta, la preturi corecte, in tara si peste hotare.

Cand doriti sa apelati la serviciile Marvomil Rent a Car Timisoara, gasiti costurile si conditiile de inchiriere comunicate transparent chiar pe site-ul nostru. Iar daca aveti intrebari sau nelamuriri, va stam cu placere la dispozitie atat inainte de inchiriere, precum si oricand pe durata utilizarii masinii.

Pana la noi vesti, va dorim o vacanta frumoasa si fara incidente auto.