Maternitatea SANCONFIND, peste 100 de nașteri în primul semestru din 2018

În primele 6 luni ale acestui an, la Maternitatea SANCONFIND, cea mai nouă şi modernă maternitate din România, au venit pe lume 101 copii, dintre care 63 băieți și 38 fete. O statistică a maternității ne arată că au fost și 2 nașteri gemelare. Cele mai multe nașteri au fost prin cezariană, 74, iar restul au fost naturale.

Potrivit unui raport intern, femeile care au ales să nască la Maternitatea SANCONFIND vin din aproape toată țara (Ploiești, Câmpina, București, Târgoviște, Focșani, Vălenii de Munte, Constanța, Galați sau Brașov) dar și din străinătate: Anglia, Olanda, Spania sau Turcia. Aparatura modernă, profesionalismul echipei de medici și asistente care participă la naștere (medici obstetricieni, anesteziști și neonatologi, moașe și asistente), condițiile de cazare și îngrijire și, nu în ultimul rând, costurile cele mai reduse din țară la ora actuală determină tot mai multe femei să aleagă Maternitatea SANCONFIND.

Costul pentru o naştere naturală standard este de 3.500 lei într-o rezervă cu 2 paturi, pentru o perioadă de 3 zile. Există şi un pachet VIP unde mămica stă într-o rezervă cu un singur pat împreună cu tatăl, pe o perioadă extinsă de 5 zile, la costul de 5.000 lei. Pachetul standard pentru naşterea prin cezariană este de 5.200 lei iar pachetul VIP ajunge la 7.400 lei.

Secţia de Obstetrică Ginecologie SANCONFIND este dotată cu două săli de naşteri naturale şi una pentru operaţii cezariene, săli post-partum, 8 camere de spitalizare în regim rooming-in (cu unu sau două paturi), toate dotate cu aparatură medicală de ultimă generație.

Blocul operator dispune de o sală de operații modernă cu suprapresiune și sisteme performante de sterilizare, care asigură condiții de lucru optime pentru chirurgi, anesteziști, neonatologi. Aici se pot efectua intervenții chirurgicale complexe, de mare amploare. Sala de preanestezie, compartimentul ATI și nucleul pentru primele îngrijiri acordate nou-născutului extras prin operație cezariană completează componența blocului operator.

Sălile de naștere sunt cuplate cu o rezervă de post-partum imediat, unde lăuzele sunt monitorizate în primele două ore după naștere. Secția mai are în componență o sală de tratamente și mici intervenții pentru ginecologie, precum și o sală de tratamente pentru lăuze.

Citește și Ce afecțiuni se tratează cu apă sărată și nămol de Techirghiol la SANCONFIND

Despre Sanconfind:

Sanconfind este singurul spital privat din zona Prahova, cu departamente de recuperare și balneoterapie, imagistică, laborator de analize, maternitate, dermato-venerologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, endocrinologie, cardiologie, diabet, pediatrie şi secţia „spitalizare de zi”. Spitalul Sanconfind a început să funcţioneze din 2015 şi, alături de DentActiv (clinică stomatologică), Agroserv şi Confind Câmpina, face parte din grupul Confind.