Meditoo.ro – platforma online de meditații care contribuie la îmbunătățirea sistemul educațional din România

În luna mai a anului 2020, Eduard Moraru, absolvent masterand la Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi straine (FABIZ) din cadrul ASE, a lansat Meditoo.ro – o platformă online de meditații pentru studenți și elevi.

 Meditoo.ro face parte din portofoliu Effective Ads, alături de StudentNews.info, cea mai mare platforma pentru studenți din mediul online.

„Am observat că tot mai mulți studenți vor să pună în valoare ceea ce au învățat sau învață în facultate prin sprijinirea altor colegi care au probleme cu anumite materii. Prin folosirea platformei meditoo.ro pot face acest lucru într-un mod foarte simplu și eficient. Totodată, ei pot fi răsplătiți financiar pentru cunoștințele pe care le împărtășesc, ajutându-i pe alți studenți/elevi. De asemenea, fiind adunați toți într-un singur loc, se pot identifica mai rapid, distanța nemaifiind o problemă.

Pentru început se creează un cont fie de student/elev, fie de meditator. După crearea contului îți vei putea completa profilul și, totodată, îți poți schimba rolul din student/elev în meditator sau invers.

Platforma funcționează pe principiul site-urilor mari de Freelancing, doar că puțin mai diferit. Dacă ești student/elev poți adăuga un anunț, iar meditatorii pot licita la acesta. În funcție de cine consideri tu că e mai experimentat, îl alegi și se va crea un chat per proiect. Acolo puteți vorbi și pune la punct detaliile meditației. După ce noi v-am pus în legatură și ați terminat meditația, studentul sau elevul pot închide anunțul/proiectul/meditația și ulterior să acorde un feedback.

De asemenea, studenții/elevii și meditatorii au la dispoziție diverse pachete de promovare a anunțurilor/conturilor.

Vă pot spune că la nici o săptămână de la lansare am primit deja sute de întrebări cu privire la modalitatea de funcționare a platformei, câteva mii de persoane fiind deja înscrise și ne bucurăm să vedem cum încep să se lege legături între studenți la nivel național. Criza aceasta a venit pentru platforma noastră și ca o oportunitate, mulți dintre studenți având dificultăți sporite în a urmări și înțelege cursurile online ale universităților, fiind necesare lecții suplimentare în vederea promovării examenelor, lecții pe care le pot face împreună cu un coleg sau profesor prin intermediul platformei noastre.

În ceea ce privește planurile de viitor, ne propunem sa adăugăm o funcționalitate de recrutare bazată pe gamification, unde studenții pot face diverse cursuri în IT, Marketing, Contabilitate, etc. și să obțină badge-uri/skill-uri iar companiile să îl aleagă pe cel mai potrivit. Ne dorim să ajutăm la dezvoltarea tinerilor și a cunoștintelor academice dobândite în facultăți.

Meditoo.ro își propune să devină cel mai bun și eficient intermediar dintre un student sau elev și un meditator. Astfel, contribuim la creșterea educației tinerilor, dar le și oferim șansa de a câștiga o sumă de bani pe baza cunoștințelor academice”, spune Eduard Moraru, fondatorul platformei de meditații Meditoo.ro